Bogdanović: "Ponestalo nam je snage"

 Bojan Bogdanović
Cholet je pobjedom u Draženovom domu stekao prednost, no bez obzira na to, kapetan Cibosa Bojan Bogdanović ne gubi nadu da je povratak još uvijek moguć...

S jako malo igrača koji su protiv Choleta bili u rotaciji Zdravka Radulovića bilo je teško očekivati 40 minuta bez većih padova, no Cibonin problem nije bila samo završnica utakmice. U prvom poluvremenu Cibosi su se jako mučili u obrani, slično ogledu s Nymburkom u NLB ligi, a niti nešto više vremena za predah i pet dana pripreme za Francuze nije pomoglo da stvari izgledaju bolje nego protiv Čeha, piše www.hrsport.net

"U prvom poluvremenu smo u napadu igrali manje-više dobro, ali u obrani je bila katastrofa. Tijekom cijele utakmice su nam uzimali skokove skoro kako su htjeli. U prvih 20 minuta primili smo 46 poena, što zaslužuje kritiku, davali smo im otvorene šuteve, razigrali su se, a kada smo stisnuli u obrani pogađali su i preko ruke", opisao je Bojan Bogdanović neugodni poraz protiv Choleta.

"Drugo poluvrijeme je bilo dobro, mislim da na to ne može biti zamjerki. No, u posljednjih pet-šest minuta smo svi ušli umorni i dogodilo se da igramo 'jedan na pet' jer nije bilo svježine", dodao je kapetan Cibosa: "Ponstalo nam je snage, oni igraju s 12 igrača, a mi praktički sa sedam-osam. Atletski su dosta jaki, istrčali su nekoliko kontri, uzimali puno napadačkih skokova, što im je i inače glavna snaga. Nismo to iskontrolirali i to je presudilo".

Kako dalje? "U teškoj smo situaciji, ali ako pobijedimo Lietuvos u gostima opet se vraćamo na nulu i imamo šansu. No, sada trebamo skinuti nekog u gostima... Imamo dovoljno snage, vidjet ćemo kako će se razvijati situacija".