Bogdanović briljira u dresu Utah Jazza: Protiv Timberwolvesa postigao 30 poena

Bojan Bogdanović, NBA liga , Ivica Zubac, Bojan Bogdanović, utah jazz, Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, utah jazz, Bojan Bogdanović, bomba, Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, utah jazz, Bojan Bogdanović, utah jazz

Dva dana nakon što su izgubili od Minnesote kod kuće, košarkaši Utah Jazza uzvratili su Timberwolvesima na njihovom terenu 103:95, ponajviše zahvaljujući Bojanu Bogdanoviću.

Zabio je 30 poena i pritom pogodio najviše trica ove sezone, šest iz 11 pokušaja. Ukupno je iz igre gađao 9-18, a s linije slobodnih bacanja pogodio je šest od sedam puta. Uz to je uhvatio četiri skoka te ubilježio tri asistencije i jednu osvojenu loptu. No u utakmici s brojnim oscilacijama u rezultatu najfascinantniji je podatak da je Utah dok je Babo bio na parketu napravila 38 razlike, piše index.hr.

Bojan je tako drugi put ove sezone dosegnuo granicu od 30 poena, nakon što je u pobjedi nad Milwaukeejem zabio 33.

Za razliku od prethodne utakmice, kad je Karl-Anthony Towns terorizirao najboljeg obrambenog centra lige Rudyja Goberta vanjskim šutom, ovaj put je zvijezda Wolvesa upala u rane probleme s prekršajima. Towns je tek u završnici došao do dvoznamenkastog učinka košem za smanjenje zaostatka na tri razlike, ali Bojan je odgovorio tricom, još jednu je ubacio i Conley i utakmica je bila riješena.

Utah je trenutačno četvrta na Zapadu, s omjerom 9-5, a Bogdanović je njen drugi najbolji strijelac nakon Donovana Mitchella. Ovom utakmicom vratio je prosjek iznad 20 poena - sad postiže 20,5 poena po utakmici.