Ante Tomić ponovo sjajan, Feneru ubacio 19 koševa

Ante Tomić, kosarka, Euroliga, Top 16 Euroliga, Top 16 Euroliga, kosarka, barcelona, Caya Laboral, Ante Tomić, ROKO LENI UKIĆ, Ante Tomić, Hrvatski reprezentativac, Top 16 Euroliga, barcelona, Ante Tomić, kosarka, Euroliga Top 16, barcelona, Top 16 Euroliga, kosarka, Ante Tomić, ROKO LENI UKIĆ, barcelona, Ante Tomić, barcelona, proglašen za MVP, dva puta u istoj sezoni, kosarka, Final Four, barcelona, Barcelona - Real, Maccabi Haifa, kosarka, Ante Tomić, EL Clasico, Dario Šarić, Ante Tomić, kosarka, košarkaška Euroliga, košarkaš, Ante Tomić, Mario Hezonja, EL Clasico, košarkaš, hrvatski košarkaši, Top 16 Euroliga, Ante Tomić, košarkaš, košarkaška Euroliga
Tomić je na parketu proveo 23 minuta i uz 19 koševa imao je dva skoka i tri asistencije. Boštjan Nachbar je dodao 13 koševa, a Jacob Pullen i Juan Carlos Navarro po 12 koševa. Kod gostiju najefikasniji je bio Nemanja Bjelica sa 15 koševa. Naš Luka Žorić je za 16 minuta ubacio tri koša uz četiri skoka. Tomić je prije tri dana proglašen najboljim igračem veljače u Euroligi, a sjajnim igrama nastavio je i u ožujku. Hrvatski je centar u tri utakmice u veljači prosječno ubacivao 22koša, imao 9.3 skokova i sjajan šut iz igre od 74 posto.

U drugom dvoboju iz ove skupine EA7 Emporio Armani Milan je u Pireju iznenadio Olympiakos 88-86. Talijanski sastav su do pobjede predvodili Keith Langford sa 20 koševa i Gani Lawal sa 13 koševa, dok je kod domaćina najbolji bio Perperoglu sa 22 koša.

U petak se sastaju Panathinaikos - Laboral Kutxa Vitoria, te Unicaja Malaga - Anadolu Efes Istanbul.

Na ljestvici vodi Barcelona s maksimalnim učinkom, devet pobjeda, Milan je drugi sa šest pobjeda i tri poraza, a zatim slijede Olympiakos (4-5), Fenerbahče (4-5), Panathinaikos (4-4), Unicaja Málaga (4-4), Anadolu Efes (2-6) i Laboral Kutxa (1-7).

U dvoboju F skupine CSKA je u Kaunasu pobijedio Žalgiris 88-86 ubilježivši osmu pobjedu. Moskovski sastav su do pobjede predvodili Miloš Teodosić sa 16, te Sonny Weems sa 15 koševa, dok su u domaćim redovima najefikasniji bili Marytinas Pocius sa 20 i Robertas Javtokas sa 14 koševa.

U drugom dvoboju iz ove skupine Partizan je u Beogradu pobijedio Bayern 70-55. U petak se sastaju Galatasaray Liv Hospital - Real Madrid, te Lokomotiv Kuban - Maccabi Electra.

Na ljestvici vodi CSKA s osam pobjeda i jedni porazom, Real Madrid ima sedam pobjeda i poraz, a zatim slijede Maccabi Tel Aviv (6-2), Bayern (4-4), Galatasaray Liv Hospital (3-5), Lokomotiv Kuban (3-5), i Partizan (2-7), Žalgiris (1-8)

Hina