12 putnika za Eurobasket

Aco Petrović, KK Cedevita, Aleksandar Petrović, KK Cibona, Milan Bandić, kosarka, Aco Petrović, Hrvatska košarkaška reprezentacija, Aco Petrović, košarkaši, hrvatski košarkaši, Aleksandar Petrović, izbornik, EuroBasket 2017, izbornik hrvatske reprezentacije, Aleksandar Petrović, Eurobasket, KK Cibona, stečaj, Aleksandar Petrović, izbornik, izbornik hrvatske reprezentacije, hrvatski košarkaši, košarkaši, Aco Petrović, Košarkaški, Hrvatska košarkaška reprezentacija, košarkaši, Hrvatska košarkaška reprezentacija, Hrvatska košarkaška reprezentacija, Kup Borislava Stankovića, hrvatski košarkaši, košarkaši, EuroBasket 2017, Parovi osmine finala, EuroBasket 2017, hrvatski košarkaši, Aco Petrović, kosarka
Hrvatski izbornik Aco Petrović odabrao je dvanaestoricu igrača koji će predstavljati Hrvatski na Eurobasketu, a kao posljednji je otpao Dominik Mavra...

Hrvatski košarkaši izbornik objavio je spisak 12 izabranih koji će nastupiti na predstojećem Eurobasketu. Trinaestorica igrača bila su na pripremama zadnjih desetak dana u Svetom Martinu, a kao posljednji je otpao razigravač Dominik Mavra.
S obzirom na to kako na mjestu playmakera Hrvatska ima Marka Popovića i Roka Ukića, dok uvijek može uskočiti i Kruno Simon, otpisivanje Mavre se čini kao jedno od rješenja, iako je bilo i drugih boljih.
Podsjetimo, Hrvatskoj će, uz domaćina Rumunjsku, biti Češka, Španjolska, Crna Gora i Mađarska s kojom će i otvoriti natjecanja prvog dana rujna.
Popis igrača za Eurobasket:
Roko Ukić
Marko Popović
Kruno Simon
Bojan Bogdanović
Filip Krušlin
Marko Tomas
Ivan Ramljak
Dario Šarić
Dragan Bender
Ivan Buva
Darko Planinić
Luka Žorić