FOTO  Završna svečanost Kluba vodenih sportova ORKA za 2017.godinu

orka

Na svečanosti je nagrađeno preko 100 plivačica i plivača, proglašeni su najbolji pojedinci u klubu i uručena prigodna priznanja sponzorima i prijateljima kluba, koji su pomogli u radu kluba u 2017. godini.

Protekla godina bila je jedna od najuspješnijih za Klub vodenih sportova "ORKA", uz veliki broj medalja, kolektivnih i pojedinačnih uspjeha čime se potvrđuju kao jedan od najuspješnijih klubova vodenih sportova u Bosni i Hercegovini.
Jedan od iskoraka u protekloj godini je Orka-Arena kup 2017. održan na Gradskom bazenu u Mostaru u suorganizaciji Arena Sport Centra. Posebno je istaknuta zajednička suradnja ove dvije organizacije u protekloj godini.

Na temelju načela iskustva, rada i zahvalnosti predsjednik Kluba vodenih sportova "ORKA" Damir Đedović uručio je prigodne zahvalnice svima koji su pomogli na bilo koji način.
Uz posebne zahvale roditeljima članova Kluba, posebnu zahvalnicu, uz ostale, dobio je Arena Sport Centar, čiji je direktor Ivica Đžidić uručio i nagradu za najmarljivijeg člana Kluba u vidu godišnje članarine u Arena Sport Centru.