Krešimir Kordić: Oko nas ima jako dobrog potencijala

To je bila utakmica za HŠK Zrinjski na Pecari u Širokom Brijegu i sve do sada sam morao čekati na službeni debi u dresu Slovana. Još više razloga da budem sretan imao sam zbog pobjede u gostima protiv Košica. To nam je prva ovogodišnja pobjeda na gostujućem terenu,i nadam se da je ona početak jednog dugog niza nepobjedivosti. Naravno da je zbog tih loših predstava morao neko ispaštati,i kako to biva  u većini slučajeva, trener je morao otići. Na bivšeg trenera nemam nekih zamjerki jer mislim da smo sami krivi za neke poraze pogotovo što su to bile greške nas  igrača na koje trener ne može utjecati.
Za novog trenera je došao Karel Jarolim koji je posljednjih nekoliko sezona sa dosta uspjeha vodio prašku Slaviju, i sa kojom je 2008. i 2009. godine osvojio naslov prvaka Češke. Već po prvim treninzima se vidi da se radi o jako dobrom treneru , i nadam se da ćemo u budućnosti imati koristi jedan od drugoga kao i ekipa od nas.


No koliko god sam sretan bio zbog svega toga,žao mi je što je HŠK Zrinjski izgubio kod kuće od Zvijezde. Najviše mi je krivo što je to već drugi kiks kod kuće i što se udaljavamo od mjesta koje vodi u Europu. Normalno da je bilo za očekivati da će poslije pobjedničkog niza koji smo imali posljednjih godina doći vrijeme kad će rezultati biti skromniji, no sad treba najviše potegnuti jer vremena još ima i na zimu se stigne sve popraviti. Naravno da se ni sad ne treba predati jer jedna gostujuća pobjeda sve mijenja.
Moram spomenuti  da mi je drago zbog dobrih rezultata koje postiže moj bivši kapetan Slaven Musa sa Braniteljem. To je samo pokazatelj da oko nas ima jako dobrog potencijala kad ga se stručno vodi i gdje HŠK Zrinjski u budućnosti ne bi trebao samo slati igrače na posudbu već i naći kojeg za sebe.
Idući tjedan  Slovan i HŠK Zrinjski igraju teške utakmice u Kupu i prvenstvu, pa se nadam da će idući  tjedan biti uspješan za oba kluba.

Krešimir Kordić