BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 9,61

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

AC MILAN - UDINESE: 1 = 1,45

CATANIA - INTER MILAN: 2 = 1,95

LA CORUNA - BARCELONA: 2 = 1,25

REAL MADRID - VILLARREAL: 1 = 1,33

ARSENAL - LEEDS UNITED: 1 = 1,20

LEICESTER - MANCHESTER CITY: 2 = 1,55

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 9,61.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 96,10 eura.

AC MILAN - UDINESE: 1 = 1,45

Cassano je stigao i Cassano je odmah pokazao kakav je to igrač. Briljantna asistencija za mladog Strassera bila je dovoljna da milanisti osvoje tri boda na Sardiniji i da Novu godinu počnu pobjednički. Premda se Udinese nakon očajnog starta uzdigao, neće imati prevelike šanse na San Siru, jer u momčad se vraća i Ibrahimović, sve miriše na Scudetto, a da bi do njega došli pobjede na domaćem terenu su ukalkulirane.

CATANIA - INTER MILAN: 2 = 1,95

Sicilija nikad nije bila teren za vađenje, no Inter više nema pravo na posrtaje ukoliko želi uopće doći u priliku za obranu naslova prvaka. Stoga bodove u Cataniji jednostavno moraju osvojiti, a debi Leonarda i pobjeda nad Napolijem pokazatelj je da još uvijek ima motiva u momčadi koja je pet godina u nizu osvajala titulu prvaka Italije. Stoga vjerujemo da će gostovanje u Cataniji proteći u tom smjeru.

LA CORUNA - BARCELONA: 2 = 1,25

Prošla su vremena kada je Deportivo bio vrh španjolskog nogometa, sada je realnost sredina ljestvice i izbjegavanje borbe za ostanak. Barcelona s druge strane je Barcelona. Dovoljno je samo to napisati, ipak i njima se zna omaknuti koji kiks. No, ovaj u Bilbaou je bio ipak bezbolan, prošli su dalje u Kupu i sada se mogu vratiti bjesomučnoj utrci s Realom i kako sada stvari stoje naslov prvaka odlučivati će se u novom El Clasicu, onom madridskom, stoga bodovi iz La Corune odavno su uknjiženi na račun Guardioline momčadi.

REAL MADRID - VILLARREAL: 1 = 1,33

Koeficijent sve govori, premda igraju druga i treća momčad Primere, uloga favorita debelo je na strani Kraljevskog kluba. Sve rečeno za Barcelonu vrijedi i za REal. Bodove protiv ostalih takmaca više ne gube, samo je pitanje razlike kojom pobjeđuju. Ronaldo je nezadrživ, premda Higuaina nema, to se ne osjeća na efikasnosti. Villarreal je dobra, vidjeli smo to protiv Dinama, no ipak je samo momčad koja će se suprotstaviti Mourinhovom stroju i na tome će ostati.

ARSENAL - LEEDS UNITED: 1 = 1,20

Arsene Wenger nedvojbeno je veliki trener, no Arsene Wenger nije osvojio ništa već pet godina. Bilo je tu svega, ali najviše nemoći momčadi koja se najviše približila Barcinoj igri, međutim, nisu toliko učinkoviti. Vidjelo se to i protiv Manchester Cityja, ostalo je 0:0, premda su četiri puta pogađali okvir vrata, to više nije slučajno. No, FA kup oduvijek je bio mamac za Topnike, na Emirates im stiže Leeds, klub slavne prošlosti, klub koji se pokušava vratiti u elitu, još posrću lagano na tom putu, ali vojska navijača vjeruje da je stiglo vrijeme da Elland Road ponovo pohode najbolje momčadi Engleske. Prošle sezone bili su senzacija FA kupa, izbacivši Manchester United, no ne vjerujemo da će uspjeti to i Topnicima prirediti.

LEICESTER - MANCHESTER CITY: 2 = 1,55

Uvod derbiju s Arsenalom bila je tučnjava Kolo Tourea i Adebayora na treningu, sukob Mancini - Tevez stalno tinja, ali Građani ostvaruju rezultate, drugi su na ljestvici, a i u FA kupu imaju velike ambicije. Možda je vrijeme čak da se milijarde uložene u klub počnu isplaćivati trofejima, a Kup je uvijek veća prigoda nego prvenstvo. Koeficijent je primamljiv i vjerujemo da će se dosta kladitelja odlučiti na ovaj par koji bi mogao biti pravi bingo.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!