BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 30,93

kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, SP 2010, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionice, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

VELEŽ - ŠIROKI BRIJEG: X2 = 2,26

BLACKBURN - MAN UTD : 2 = 1,40

LENS - BOULOGNE: 1 = 1,70

FIORENTINA - INTER: 2 = 2,05

HANNOVER - SCHALKE 04: 2 = 1,70

VILLARREAL - GIJON: 1 = 1,50 

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 30,93.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 309,30 eura.

VELEŽ - ŠIROKI BRIJEG: X2 = 2,26

Derbi kola u Mostaru igrat će Velež i Široki Brijeg. Obje momčadi u proljetnom dijelu prvenstva ne igraju na visokom nivou i ovaj susret je od velikog značaja i za Mostarce, ali i za Širokobriježane, kojima zbog koeficijenta dajemo povjerenje da neće izgubiti.

BLACKBURN - MAN UTD : 2 = 1,40

Dva teška udarca doživio je Alex Ferguson. Chelsea je preuzeo vrh u direktnom dvoboju, a Bayern se ponovo osvetio za Barcelonu 1999. Međutim, utrka za naslov još nije gotova i Crveni vragovi mogu se sada posve posvetiti njoj, Škot se već kockao s Rooneyem, sigurno će tako biti i u Blackburnu koji nema nekakvih rezultatskih imperativa.

LENS - BOULOGNE: 1 = 1,70

Sedam kola ostalo je do kraja i Lens u povratničkoj sezoni može zacementirati opstanak svlada li Boulogne. Kako je Lens i većinu dobrog napravio na svom stadionu, tako je opet za očekivati ofenzivu i napade kako bi neki rani gol usmjerio utakmicu u željenom pravcu.

FIORENTINA - INTER: 2 = 2,05

Želi li do novog scudetta (a želi, svim srcem), Inter mora preživjeti gostovanje na Artemio Franchiju. Prošle sezone ovu je priču elegantno riješio nogometni čarobnjak Zlatan Ibrahimović, sada bi to učiniti trebali Sneijder, Eto'o, Milito i Maicon zajednički. Nije nimalo dvojbeno, prvaci su za dvije-tri klase iznad Fiorentine, ali idu na dva kolosijeka, a na to nisu naviknuli, jer već godinama u Ligi prvaka nisu otišli preko osmine finala

HANNOVER - SCHALKE 04: 2 = 1,70

Magath je izgubio bitku, ali nije izgubio rat. Bavarci su blitz-kriegom iznenadili Rudare na njihovom bunjištu, no još ima utakmica do kraja, a bod prednost često se pretvori u dva boda minusa, tim više što je Bayern ušao u polufinale Lige prvaka pa se lako može okliznuti u Bundesligi. A tu onda nastupa Magath i njegove trupe koje čekaju taj kiks.

VILLARREAL - GIJON: 1 = 1,50 

Velikih su očekivanja u ovu sezonu ušli čelnici Villarreala. Ambicije kluba bile su mnogo više od plasmana u sredini ljestvice, ali i taj se (ne)uspjeh još stigne ispraviti. Villarreal mora početi pobjeđivati u kontinuitetu, počevši s ovotjednom pobjedom nad Sporting Gijonom. Za nove kiksove Žuta podmornica više nema vremena.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

Započinte klađenje ovdje