BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 27,47

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

BLACKPOOL - CARDIFF: 1 = 2,70

BAYERN - INTER: x = 3,10

HRVATSKA - WALES: 1 = 1,40

PORTUGAL - CAPE VERDE: 1 = 1,10

ENGLESKA - MEKSIKO: 1 = 1,55

ARGENTINA - KANADA: 1 = 1,25

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 27,47.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 274,70 eura.

BLACKPOOL - CARDIFF: 1 = 2,70

Traži se treći klub koji će ući u Premiership. Iznenađujuće, za to se bore Blackpool i Cardiff i teško je ovdje bilo što prognozirati, motiv je ono što će presuditi, premda Blackpool sjajno igra ove sezone i dali bismo mu prednost.

BAYERN - INTER: X = 3,10

Stigli smo do kraja najdramatičnije lige prvaka u kojem su finalisti Bayern i Inter. Dva izvanredna taktičara, Louis Van Gaal i Jose Mourinho doveli su svoje momčadi do predvorja raja, a predviđamo da će potpun ulazak u njega stići tek nakon 120 minuta, a možda će odlučivati i udarci s bijele točke.

HRVATSKA - WALES: 1 = 1,40

Bez jedanaestorice igrača, od kojih bi barem osmorica bila u prvom sastavu Hrvatska je nadigrala Austriju i samo je velika neefikasnost uzrokom minimalne pobjede. Sada se vraćaju Rakitić, Lovren i uskače Vida pa bi Velšani u Osijeku mogli osjetiti snagu Vatrenih.

PORTUGAL - CAPE VERDE: 1 = 1,10

Uvijek blizu, a nikad na tronu. Portugal obiluje nogometnim veličinama, Crisitano Ronaldo spada među tri najbolja igrača na svijetu, no reprezentacija se mučila kako bi stigla do Južne Afrike. Zelenortski otoci poslužit će samo kao sparing partner.

ENGLESKA - MEKSIKO: 1 = 1,55

I have a dream, negda je govorio Martin Luther King, upravo to ovih dana ponavljaju Englezi koji sanjanju povratak na svjetski tron nakon 44 godine. Zalog za to je Fabio Cappelo, Wayne Rooney će ipak biti spreman, a ostale izostanke lakše će prebroditi. Jasno da za dobro ozračje trebaju i pobjede, pa tako i nad Meksikom.

ARGENTINA - KANADA: 1 = 1,25

Nogometni genijalac, trenerski pajac, tako je okarakteriziran Diego Armando Maradona, uz Pelea najbolji nogometaš koji je gazio travnjake u prošlom stoljeću. Dobio je reprezentaciju u ruke, reprezentaciju koja bi po imenima trebala biti među tri glavna favorita, no sam se odrekao Cambiassa, Zanettija i još nekih koji bi u svakoj momčadi svijeta igrali. Podredit će sve novom genijalcu Messiju, možda to bude i dobitna kombinacija.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

započnite klađenje