BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 23,09

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

ARSENAL - WIGAN: 1 = 1,23

EVERTON - WEST HAM: 1 = 1,55

BARI - NAPOLI: 2 = 1,90

UDINESE - INTER: 2 = 2,05

BORUSSIA (M) - LEVERKUSEN: 2 = 1,95

VILLARREAL - R. SOCIEDAD: 1 = 1,45

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 23,09.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 230,90 eura.

ARSENAL - WIGAN: 1 = 1,23

Arsenal nema onaj šampionski kontinuitet iako nedvojbeno ima i igru i igrače. Jedan od kiksova bio je baš protiv Wigana kada su Topnici imali i vodstvo i igrača više, a završilo je 2:2. Na Emiratesu bi to ipak trebala biti drukčija priča, tu je Arsenal gazda i gosti bi bili presretni kada bi bili u poziciji izboriti bod. Jedna od najpropusnijih obrana lige teško će zadržati nalete domaćina od prve minute, koji neće jenjavati ni ako Arsenal povede i bude u rezultatskoj prednosti.

EVERTON - WEST HAM: 1 = 1,55

Everton je u prošloj utakmici doma s Tottenhamom pokazao igru kakvu navijači priželjkuju i sigurno će mu taj uspjeh biti ohrabrenje za dvoboj s West Hamom koji je u usponu forme i najavljuje skori bijeg iz zone ispadanja. No, dvije utakmice polufinala Liga kupa s Birminghamom mogle bi ostaviti traga na igračima West Hama čiji su redovi još prorijeđeni izostancima, a i tradicija je posljednjih sezona na strani Evertona. U posljednjih sedam međusobnih ligaških ogleda West Ham nema pobjedu, a pritom je četiri puta od Everrtona i poražen.

BARI - NAPOLI: 2 = 1,90

Bit će vatreno u sudaru dvije južnjačke momčadi, no, teško da će biti bogzna kako neizvjesno. Jer, Napoli s Hamšikom, Lavezzijem i prvim golgeterom lige Cavanijem, izraziti je favorit u Bariju i to ne mijenja ni činjenica da se ne igra na San Paolu nego na San Nicoli. Mazzarijeve jurišnike mogu zaustaviti Inter, Napoli i Lazio, ali za slabašni Bari to je ipak pretežak posao. Napoli je u konkurenciji za naslov, krivi korak u Bariju si niti smije, niti hoće dozvoliti.

UDINESE - INTER: 2 = 2,05

Ne, nije to Milan koji je toliko moćan da već izlaskom na teren ima dva gola prednosti, ali ovo je Milan kojeg krase upornost i koji bi napokon mogao biti taj koji će srušiti dominaciju gradskog suparnika Intera. Onih 4:4 s Udineseom je kiks, ali način na koji su na kraju izborili bod, pokazuje iznimnu mentalnu stabilnost, a klase poput Pata, Ibrahimovića i najnovije akvizicije Cassana, dovoljan su jamac za nastavak berbe bodova, stoga bi Rossoneri iz Lecce trebali odnijeti puni plijen, sve sugerira takav rasplet.

BORUSSIA (M) - LEVERKUSEN: 2 = 1,95

Apotekari su u gostima bez poraza, izvjesno je da neće posrnuti ni u Mönchengladbachu. Borussia kod kuće još nikog nije pobijedila, a veća igračka kvaliteta Bayeru bi na ovom gostovanju trebala donijeti sva tri boda, premda je prvu utakmicu dobila Borussia, bilo je čak 6:3, no tada se igralo u Leverkusenu, ali pokazalo se da to nije neka prednost za Apotekare, njihov forte ipak je utakmica u gostima.

VILLARREAL - R. SOCIEDAD: 1 = 1,45

Žuta podmornica protiv slabašnog Sociedada ne bi smjela imati problema. Villarreal je u formi, a napadački tandem Nilmar - Rossi briljira. Stoga će i ova jedinica biti uplaćena na mnogim kladioničarskim listićima. Ne samo da će biti uplaćena, nego će na tome mnogi i bazirati igru, jer ovo je jedan od najvećih zicera ovog vikenda na svim nogometnim travnjacima.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!