BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 20,40

kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, SP 2010, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionice, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

MILLWALL - SWINDON: 1 = 2,15

TRIGLAV - INTERBLOCK: 2 = 3,00

NOVI ZELAND - SRBIJA: 2 = 1,35

ŠPANJOLSKA - SAUDIJSKA ARABIJA: 1 = 1,13

MAĐARSKA - NJEMAČKA: 2 = 1,45

ENGLESKA - JAPAN: 1 = 1,30

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 20,40.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 204,00 eura.

MILLWALL - SWINDON: 1 = 2,15

Saznali smo tko će u Premiership, a sada trebamo saznati tko će u drugi engleski nogometni razred. Po svim parametrima trebao to bi biti Millwall, jači su od Swindona, navijači su među najvjernijima u Engleskoj, i to bi trebalo biti dostatno za slavlje na Wembleyu.

TRIGLAV - INTERBLOCK: 2 = 3,00

Interblock je donedavno bio vrlo dobar slovenski prvoligaš, s velikom perspektivom i ambicijama, no recesija je učinila svoje i momčad se osipala, a klub iz Ljubljane stigao je na rub ispadanja. Prvu utakmicu Triglav je dobio, no ipak su gosti kvalitetniji i trebali bi to pokazati u Kranju.

NOVI ZELAND - SRBIJA: 2 = 1,35

Novi Zeland iznenađujuće se našao na SP, ali to će im biti krajnji domet. Limitirana su reprezentacija i Srbi s njima ne bi smjeli imati problema, tim više što u južnu Afriku idu s velikim ambicijama, možemo reći i s pravom kada se pogleda njihov sastav koji predvodi novopečeni europski prvak Dejan Stanković.

ŠPANJOLSKA - SAUDIJSKA ARABIJA: 1 = 1,13

Furija nakon europskog trona želi i svjetski. Momčad koju uspješno vodi Vicente Del Bosque za poraz ne zna od Kupa konfederacija kad su naletjeli na SAD. No, nakon toga opet su na stazi pobjednika, a jedini problem su ozljede Fabregasa i Torresa, no za SP će biti spremni, a za Arape nisu ni potrebni.

MAĐARSKA - NJEMAČKA: 2 = 1,45

Nijemci su pretrpjeli velike udarce i prije prvog okupljanja. Ozlijede su napale Elf i Joachim Löw će na Crni kontinent bez prvog vratara, te kapetana i vođe. Adler i Ballack su prošlost, a budućnost je provjera s Mađarima koji nikako ne mogu naći generaciju koja bi ih približila zlatnim pedesetima prošlog stoljeća.

ENGLESKA - JAPAN: 1 = 1,30

Engleska je pobijedila Meksiko, ali Engleska je na toj utakmici dobila golmana. Često neuralgična točka Gordog Albiona izgleda da je riješena, ako će Robert Green ponavljati partije kakvu je odigrao protiv Meksikanaca koje je doveo do ludila. Fabio Capello tražit će i protiv Japana pobjedu i dobit će je.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

Započnite klađenje