BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 17,84 i bonus 20 EUR

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

WEST BROMWICH - WOLVERHAMPTON: 1 = 1,90

MARSEILLE - ST. ETIENNE: 1 = 1,50

CHIEVO - AC MILAN: 2 = 1,70

MAINZ 05 - BAYERN MUNCHEN: 2 = 1,60

VILLARREAL - MALAGA: 1 = 1,35

BIRMINGHAM CITY - SHEFFIELD UNITED: 1 = 1,55

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 17,84.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 178,40 eura.

WEST BROMWICH - WOLVERHAMPTON: 1 = 1,90

Za razliku od susreta kada su s druge strane Manchester United, Chelsea ili Liverpool, te susrete Wolverhampton često gubi i neće biti iznenađenje ako mu se to dogodi i protiv WBA. Naravno da je teško objasniti kako Wolverhampton uspijeva protiv najjačih, a ne može protiv najslabijih, ali dio odgovora je vjerojatno u toj psihološkoj rasterećenosti kada se nema što izgubiti. Za očekivati je zatvoreniju varijantu gostiju, remi je premalo jednima i drugima, ali je realno da se dogodi, no, s obzirom na očekivano ofenzivnijeg domaćina, ipak mala prednost za WBA.

MARSEILLE - ST. ETIENNE: 1 = 1,50

Aktualni prvak još uvijek sanja obranu titule, a ako to doista želi, morat će opasno zapeti u finišu prvenstva. Premda je Saint Etienne opasan takmac, Didi Deschamps i njegove trupe morale bi trijumfirati u važnoj utakmici. Kvaliteta je ipak na njihovoj strani, a pobjeda bi trebala dati dodatni poticaj pred utakmicu s Manchester Unitedom u osmini finala Lige prvaka. Stoga će Deschamps sve staviti na ovu utakmicu i to je dovoljno.

CHIEVO - AC MILAN: 2 = 1,70

Ni donedavno neprikosnoveni Milan u posljednjih mjesec dana nije silno uvjerljiv. Crveno-crni ne gube, ali nižu više remija nego poraza i njihova se prednost pred ostatkom pratitelja polako topi. No, odlazak u Veronu, uz sve dužno poštovanje prema činjenici da u Serie A lakih utakmica zapravo uopće nema, za Milan ne bi smio predstavljati bogzna kako tešku prepreku. Milan je jači, nosi ga veliki motiv da se nakon punih sedam godina okiti scudettom. Gosti su favoriti, najuputnije je igrati dvojku.

MAINZ 05 - BAYERN MUNCHEN: 2 = 1,60

U nekoliko navrata Bavarci su neugodno iznenadili ove sezone, posebno kad je riječ o gostovanjima. Tako su prije dva tjedna posrnuli u Kölnu, a novo teško iskušenje čeka ih ove subote u gostima kod Mainza. Ipak, domaćin u drugom dijelu sezone nije uvjerljiv kao jesenas, pa bi Bayern ovdje mogao do punog plijena.

VILLARREAL - MALAGA: 1 = 1,35

Malaga je okupila zanimljivu momčad, Julio Baptista, Demichelis, Caballero, Bounanotte i ostali trebali bi biti jamac za solidan rezultat, no još jednom se pokazalo da dobri igrači ne čine momčad. Malaga je posljednja i pred njima je grčevita borba za ostanak, a dvoboj s Villaerrealom im je prigoda napraviti iskorak. Međutim, Žuta podmornica je na svom Madrigalu neprikosnovena, dva poraza u nizu spustila su ih s trećeg mjesta i jasna je želja za povratkom na nj.

BIRMINGHAM CITY - SHEFFIELD UNITED: 1 = 1,55

Za razliku od prvenstva, Birmingham ove sezone odlično gura u kup natjecanjima i uspio je nakon 55 godina izboriti odlazak na Wembley gdje će u finalu Liga kupa 27. veljače igrati s Arsenalom. No, prije toga Birmingham ima priliku izboriti i četvrtfinale mnogo cjenjenijeg natjecanja, uspije li eliminirati osrednjeg trećeligaša Sheffield Wednesday. S obzirom na razliku u klasi i domaći teren, Birmingham bi to trebao napraviti.   

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!