BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 16,45

kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, SP 2010, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionice, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

STURM - W. NEUSTADT: 1 = 1,95

Prvenstvo Austrije osvojio je Red Bull, Sturm je bio u prilici pokvariti im taj dojam, no njihove misli odavno su usmjerene na finale Kupa u kojem su favoriti. Bečko Novo mesto ima svoje adute, ali Schieldenfeld bi nakon Hrvatske mogao i u Austriji osvojiti trofej.

CHELSEA - PORTSMOUTH: 1 = 1,18

Carlo Ancelotti izašao je iz okvira Italije i pokazao da zna znanje. Prvenstvo je već osvojio, a finale FA kupa s posrnulim Portsmouthom prilika je za dvostruku krunu koju neće ispustiti. Mornari su hrabro odigrali natjecanje i već sam ulazak u finale je ogroman uspjeh.

LYON - LE MANS: 1 = 1,13

Lavovi su se patili cijelo prvenstvo, ali su pobjedom u srijedu nad Monacom stigli nadomak minimalnog cilja, a to je kvalifikacije za Ligu prvaka. Suparnik na tom putu im je slabašni Le Mans, momčad koja već odavno zna da sljedeće sezone igra drugoligaško natjecanje.

CHIEVO - ROMA: 2 = 1,25

Roma će pobijediti, u to nitko ne sumnja, ali džentlmen Claudio Ranieri opet će gledati u leđa najvećem svjetskom nogometnom 'ego-triperu' (i znalcu) Joseu Mourinhu. Portugalac je pobjednik, Ranieri nije. No, u ovoj će utakmici uzeti sva tri boda.

WERDER - BAYERN: X = 3,20

Možda malo smjela prognoza, no Werder je u odličnoj formi, a Thomas Schaaf zna kako se osvaja Kup. Ofenzivno je klub iz Bremena ponovo na visokoj razini i to će predstavljati problem Bavarcima, stoga mislimo da će se konačan rasplet dogoditi tek u produžetku ili čak raspuvanjem s bijele točke.

MALAGA - REAL MADRID: 2 = 1,25

Na žalost po navijače Reala bit će to Pirova pobjeda. Barcelona je prošla sve zamke i meč loptu protiv Valladolida neće propustiti, no Kraljevski klub će stići oboriti neke rekorde po broju bodova i pobjeda. Mala utjeha, ali priprema za sljedeće prvenstvo gdje bi malom nadogradnjom mogli prekinuti katalonsku dominaciju.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

STURM - W. NEUSTADT: 1 = 1,95

CHELSEA - PORTSMOUTH: 1 = 1,18

LYON - LE MANS: 1 = 1,13

CHIEVO - ROMA: 2 = 1,25

WERDER - BAYERN: X = 3,20

MALAGA - REAL MADRID: 2 = 1,25

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 16,45.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 164,50 eura.

Započnite klađenje