BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 12,84

kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, SP 2010, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionice, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria
HULL - ARSENAL: 2 = 1,45
Arsenal će u Hullu loviti još jednu važnu pobjedu u borbi za naslov prvaka. Onima koji će u obzir uzeti umor od utakmice s Portom i velike probleme s ozljedama Arsenala treba sugerirati izbjegavanje ovog para, ma kolika razlika u kvaliteti bila, dok oni koji ne vjeruju Hullu, sigurno računaju na uspjeh Arsenala.

PSG - SOCHAUX: 1 = 1,80
Navijači su divljanjem nakon 3:0 poraza od Marseillea sve rekli o skoro očajnoj sezoni Parižana, a da bi se bar malo primirili duhovi, potrebno je svladati Sochaux. Neće to uopće biti lagano za momčad koja je izgubila samopouzdanje i povjerenje u vlastite mogućnosti, ali olakšavajuća okolnost mogla bi biti što je i Sochaux u sličnom stanju, bez igre i rezultata u posljednjih mjesec dana.

CIBALIA - LOKOMOTIVA: 1 = 1,55
Cibalia želi u Europu, lokosi bi također to mogli, zato se očekuje zanimljiv susret. Domaći teren i iskustvo na strani su domaćina, zato njih vidimo bliže pobjedi. Opet, Lokomotiva je iznenadila nebrojeno puta, stoga ni taj scenarij ne treba otpisati, ali Ferenčina je ostao bez oba stopera i to je preveliki hendikep.

LIVORNO - ROMA: 2 = 1,85
U ovome se kolu Livornu uz najbolju volju ne može predvidjeti da će uspjeti u naumu. Gol možda i zabiju, ali do boda će jako teško. Činjenica da igraju kod kuće tu ne mijenja puno na stvari. Roma je triput bolja od Livorna i Roma će pobijediti.

BAYERN - FREIBURG: 1 = 1,20
Nema tog rakursa iz kojeg se može promatrati minhensko sučeljavanje Bayerna i Freiburga, a da Bavarci ne budu apsolutni, 100% favoriti. Bayern je jači, veći (najveći), bogatiji, kvalitetniji i u boljoj formi. I minhenske su pričuve dvostruko bolje i najmanje toliko skuplje od najboljih Freiburgovih igrača. Jedinica, veća od Bavarske.

VALLADOLID - REAL MADRID: 2 = 1,30
Madridski Real igra sjajno. Čini se da je skupocjena skupina preplaćenih igrača konačno uhvatila kontinuitet, pa je Real počeo igrati u skladu s mogućnostima. Real je i početkom sezone pobjeđivao, ali danas momčad Manuela Pellegrinija do pobjeda dolazi na mnogo lakši i bezbolniji način. Valladolid bi se zadovoljio i bodom, ali takav ishod teško je očekivati.

BONUS 10%
Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.


BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

HULL - ARSENAL: 2 = 1,45
PSG - SOCHAUX: 1 = 1,80
CIBALIA - LOKOMOTIVA: 1 = 1,55
LIVORNO - ROMA: 2 = 1,85
BAYERN - FREIBURG: 1 = 1,20
VALLADOLID - REAL MADRID: 2 = 1,30
BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 12,84.
Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 128,40 eura.

započni klađenje ovdje