BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 12,54 i bonus 20 EUR

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

ZRINJSKI - ČELIK: 1 = 1,35

ARSENAL - SUNDERLAND: 1 = 1,32

LORIENT - NANCY: 1 = 1,85

UDINESE - BARI: 1 = 1,25

VfB STUTTGART - SCHALKE 04: 1 = 2,05

RACING SANTANDER - REAL MADRID: 2 = 1,35

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 12,54.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 125,40 eura.

ZRINJSKI - ČELIK: 1 = 1,35

U okviru 17. kola Premijer lige u Mostaru će u nedjelju snage odmjeriti Zrinjski i Čelik. Mostarska momčad nalazi se u jako teškoj situaciji, tako da će u nedjelju igrati pod imperativom pobjede. Zrinjski je definitivno puno jači nego prošle sezone i osvojiti će važne bodove u borbi za opstanak. 

ARSENAL - SUNDERLAND: 1 = 1,32

Arsenal ima vrlo zgusnut raspored na čak četiri fronta, ali i veliku priliku da se probije na vodeće mjesto u Premiershipu. Uz kiks Manchester Uniteda zato mu treba pobjeda nad Sunderlandom, čija je forma u silaznoj putanji. Umor će biti najveći neprijatelj domaćina, no, kvaliteta i motiv ipak bi trebali biti dovoljni za puni uspjeh. Arsenal je dobio tri od posljednje četiri ligaške utakmice protiv Sunderlanda u Londonu.

LORIENT - NANCY: 1 = 1,85

Lorient je jedna od tri najbolje momčadi Francuske. Kada bi, doduše, promatrali samo domaćinske susrete. Čak osam pobjeda velik su zalog optimizmu da će se niz nastaviti i kontra Nancyja, kluba koji na gostovanjima nije kriminalan, no, koji ima problema sa snažnijima, a niti trenutačna forma ne sugerira da bi nešto mogli ušićariti na ovom gostovanju, u posljednjih sedam utakmica, izgubili su čak šest i opasna zona im je vrlo blizu.

UDINESE - BARI: 1 = 1,25

Udinese je jedan od najvećih hitova, a Bari daleko najveće razočaranje ove sezone u Prvoj talijanskoj nogometnoj ligi. Domaći se više ni ne sjećaju kad su posljednji put izgubili, a gosti se, pak, ne mogu sjetiti kad su nekoga pobijedili. Bari je u totalnom rasulu, Udinese je u punom naletu. Totalni nerazmjer koji Udinese (utoliko više jer se igra na Friuliju) gura u status '101-postotnog' favorita. Sve osim pobjede domaćih bilo bi jednog od najvećih iznenađenja sezone.

VfB STUTTGART - SCHALKE 04: 1 = 2,05

U srijedu je Schalke napravio veliki posao, ušli su finale Kupa preko Bayerna i tako su stigli nadomak trofeju i spasu sezone. Pritisak na Magatha tom je prilikom olabavio, a kako u prvenstvu nemaju nikakvih šansi za neki bolji rezultat, utakmicu u Stuttgartu iskoristit će kao dobar trening za uzvratni dvoboj s Valencijom u Ligi prvaka koji je na rasporedu sljedeći tjedan. Švabama gori pod nogama i moraju ući u seriju pobjedu, za tako nešto imaju kvalitetu, samo to moraju napokon pretočiti u izvedbe na terenu.

RACING SANTANDER - REAL MADRID: 2 = 1,35

Družina Josea Mourinha ovoga tjedna stiže u Santander. Ovo je prigoda da se domaćim navijačima prikaže i njihov bivši igrač, tinejdžer Sergio Canales. Real će naravno lako nadvisiti suparnika iz Santandera i nadati se posrtaju Barcelone, ali Messi i društvo za sada ne griješe i održavaju veliku prednost pred velikim suparnikom.    

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!