BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 11,91

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

MANCHESTER CITY - WOLVERHAMPTON: 1 = 1,27

WEST HAM - ARSENAL: 2 = 1,60

LYON - LORIENT: 1 = 1,40

LECCE - AC MILAN: 2 = 1,60

WERDER BREMEN - HOFFENHEIM: 1 = 1,95

ALMERIA - REAL MADRID: 2 = 1,22

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 11,91.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 119,10 eura.

MANCHESTER CITY - WOLVERHAMPTON: 1 = 1,27

I dalje možemo slušati i čitati o lošem ozračju u svlačionici Građana, no rezultati demantiraju svađe. Nakon milijarde funti koju su arapski vlasnici uložili u klub, sve bliže smo trenutku kada će i plavi dio Manchestera slaviti trofeje. Ovog siječnja doveden je i bosanski dijamant Edin Džeko i to bi mogla biti konačna karika za trofejnu sezonu. U tom svjetlu ova utakmica protiv slabašnih Vukova samo je jedna na putu koju trebaju maksimalno odraditi.

WEST HAM - ARSENAL: 2 = 1,60

Zanimljiva je momčad Arsenal. Jedini koji su se približili idealu igre koju pokazuje Barcelona, ali nisu na toj razini dovoljno konzistentni i zato u riznici trofeja već pet godina nema novog pokala. I ove sezone imali su nekoliko briljantnih izvedbi, a onda sve uprskaju domaćim porazima od WBA i takvih mediokriteta. Zašto onda ovdje stavljamo dvojku? Zato što su Topnici dvije klase iznad Čekićara i to će pokazati na njihov terenu, unatoč silnoj motiviranosti domaćina koji lovi ostanak u ligi.

LYON - LORIENT: 1 = 1,40

Francuzi se vraćaju nakon stanke, nova uzbuđenja u najneizvjesnijoj ligi petica su zajamčena. Lyon je nakon očajnog starta u kojem su se tražile glave, svađalo se s novinarima i suparničkim navijačima i to sve u izvedbi predsjednika Aulasa, sredinom prvog dijela pronašao igru i stigao nadomak vrha od kojeg ga dijeli samo bod. Pobjeda nad solidnim Lorientom tom cilju približila bi ih još više, pa smo skloni vjerovati da će upravo takav epilog imati utakmica na Gerlandu.

LECCE - AC MILAN: 2 = 1,60

Ne, nije to Milan koji je toliko moćan da već izlaskom na teren ima dva gola prednosti, ali ovo je Milan kojeg krase upornost i koji bi napokon mogao biti taj koji će srušiti dominaciju gradskog suparnika Intera. Onih 4:4 s Udineseom je kiks, ali način na koji su na kraju izborili bod, pokazuje iznimnu mentalnu stabilnost, a klase poput Pata, Ibrahimovića i najnovije akvizicije Cassana, dovoljan su jamac za nastavak berbe bodova, stoga bi Rossoneri iz Lecce trebali odnijeti puni plijen, sve sugerira takav rasplet.

WERDER BREMEN - HOFFENHEIM: 1 = 1,95

Po prvom dijelu prvenstva ne bismo bili baš sigurni na ovaj par, ali tijekom stanke dogodio se veliki potres u redovima gostiju. Prodaja Luiza Gustava u Bayern pokrenula je lavinu, prvo je odstupio trener Rangnick, potom se oglasio tvorac čuda iz Sinsheima, njegove riječi mogu se prevesti samo na jedan način. Više neće biti neiscrpnog financiranja, nego se klub mora financirati sam, prodajom najboljih eksponata. Poremetilo je to odnose u klubu, ni igrači baš ne izvršavaju svoje dužnosti, stoga Werder, nakon sumorne jeseni, ima priliku pobjedom otvoriti drugi dio prvenstva i tako nagovijestiti bolje dane.

ALMERIA - REAL MADRID: 2 = 1,22

Jose Mourinho nedvojbeno je veliki trener. Shvatio je da u Realu njegov čvrsti bedem kojim je Inter doveo do vrha Europe neće biti dovoljan, jer publika želi spektakl i iz utakmice u utakmicu dobiva spektakl. Ronaldo nemilice trese mreže, obara rekorde i stvarno ne vidimo način na koji bi Almeria mogla zaprijetiti Kraljevskom klubu. Sve osim uvjerljive pobjede s nekoliko pogodaka razlike domaćin bi morao smatrati velikim uspjehom.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!