BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 11,60

kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, SP 2010, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionice, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

ASTON VILLA  BLACKBURN: 1 = 1,45

VALENCIENNES - LYON: 2 = 1,45

ŽELJEZNIČAR - OLIMPIK: 1 = 1,10

NAPOLI - ATALANTA: 1 = 1,45

HERTHA - BAYERN: 2 = 1,85

VILLARREAL - VALENCIA: 1 = 1,75

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 11,60.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 116,00 eura.

ASTON VILLA  BLACKBURN: 1 = 1,45

Aston Villa je svladala Blackburn u pet od posljednjih sedam međusobnih ligaških ogleda, dodala je ove godine čak tri pobjede u FA i Liga kupu, te četvrti trijumf nad Roversima u 2010. nikoga neće iznenaditi.

VALENCIENNES - LYON: 2 = 1,45

Opet klasika završnice prvenstva. Rasterećeni domaćin i gost kojem su bodovi neophodni, pa je samim tim i njegov motiv veći. Veća je i kvaliteta igrača Lyona, ali za njihovu izvedbu važnije je psihološko stanje, koje nije idealno, ali trener Puel bi ga trebao ponešto popraviti.

ŽELJEZNIČAR - OLIMPIK: 1 = 1,10

Pod svjetlima reflektora sastaju se Željezničar. Jasno kako je pobjeda dosta potrebna Plavima, čime bi skoro pa osigurali naslov prvaka. Gosti su potpuno rasterećni, iako matematički nisu osigurali svoj opstanak.

NAPOLI - ATALANTA: 1 = 1,45

Gosti iz Bergama su drugoligaši, a Napoli u finišu sezone lovi posljednje vlakove za Europa ligu. Velika bi se čuda morala izdogađati da na San Paolu Lavezzi, Hamsik, Quagliarella i ekipa ne pobijede Atalantu. I to uvjerljivo. Cijeli će grad tako disati, takva će atmosfera biti na stadionu satima prije utakmice.

HERTHA - BAYERN: 2 = 1,85

Bavarci su prvaci, a Hertha je drugoligaš. I to bi trebalo biti dovoljno, no, oproštaj je od sezone i možda će se domaćin htjeti oprostiti na dostojanstven način. Međutim, Van Gaal uvijek traži maksimum, a u svijetlu još dva trofeja posrtaj kod fenjeraša ne bi dobor 'sjeo'.

VILLARREAL - VALENCIA: 1 = 1,75

Mini derbi 37. kola ovoga će se tjedna odigrati na Madrigalu, gdje gostuje Valencia. Veći ulog u ovom susretu imaju igrači Villarreala, kojima pobjeda gotovo osigurava plasman u Europsku ligu dogodine. Valencia ne može mnogo izgubiti. Šišmiši su odavno zacementirali treću poziciju u ovogodišnjoj Primeri, oni već počinju pripreme za Ligu prvaka. Pobjeda Villarreala.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

ZAPOČNITE KLAĐENJE