BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 11,45

kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, SP 2010, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionice, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria

U vikend listiću donosimo parove vikend utakmica iz ponude betadria.com internet kladionice.

BETADRIA VIKEND LISTIĆ:

EVERTON - HULL: 1 = 1,40

BOULOGNE - LYON: 2 = 1,45

ŠIROKI BRIJEG - ŽELJEZNIČAR: 1 = 1,45

PALERMO - LIVORNO: 1 = 1,65

DORTMUND - BORUSSIA (M): 1 = 1,65

ALMERIA - BARCELONA: 2 = 1,30

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 11,45.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 114,50 eura.

EVERTON - HULL: 1 = 1,40

Hull na 14 gostovanja ove sezone nije uspio slaviti, dohvatio je četiri remija, a kada bi to uspio na Goodisonu, bio bi vrlo zadovoljan jer mu je svaki bod bitan u utrci za izbjegavanje ispadanja. No, može li ogroman motiv biti dovoljan za ispunjenje sna, ostaje vidjeti, a Everton je taj koji će vjerojatno diktirati događanja na travnjaku u ovoj utakmici.

BOULOGNE - LYON: 2 = 1,45

Boulogne se polako oprašta od snova o zadržavanju prvoligaškog statusa, dok je Lyon u naletu, sve goropadniji, opasniji i konkretniji, što i nije veliko iznenađenje. Da će na kraju prvenstva prestići vodeći Bordeaux, to bi već bio pothvat, ali mjesto za Ligu prvaka je imperativ. 

ŠIROKI BRIJEG - ŽELJEZNIČAR: 1 = 1,45

Pravi ispit za tim sa Grbavice slijedi u nedjelju kada gostuju kod Širokog Brijega. Pobjedom bi se Željezničar približio na bod zaostatka čime bi borba za naslov prvaka postala još interesantnija. Ipak, prednost dajemo domaćinima.   

PALERMO - LIVORNO: 1 = 1,65

Igra se u Palermu... Sicilijanci ganjaju Ligu prvaka, a Livorno ostanak koji je sve dalje. Ovdje nema nikakvih dvojbi, nema razloga nekom silnom pregledavanju statistike i liste ozlijeđenih i kartoniranih. Domaćin je favorit, golemi.

DORTMUND - BORUSSIA (M): 1 = 1,65

Velika je razlika u kvaliteti i dosadašnjem učinku između jedne i druge Borussije. Ona iz Dortmunda, ona koja je domaćin u ovome kolu, uspješnija je i bolja, polako vraća visoke pozicije koje je nekad uživala, premda još nije blizu onim stratosferičnim visinama iz '90-ih kada je bila i prvak Europe. Od imenjakinje iz Mönchengladbacha sigurno je bolja. Jedinica.

ALMERIA - BARCELONA: 2 = 1,30

Ovdje nema nikakve dvojbe. Navijači Almerije svjedočit će spektaklu, ali i novom porazu svoje momčadi. Stiže Barcelona. Ozljeda je u redovima katalonskog kluba sve manje, mnogi igrači dohvatili su pravu formu, a tada je protiv Barcelone zaista teško igrati. Napada na domaća vrata bit će s previše strana, a napadačkih aduta gosti imaju i previše.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

Započni klađenje ovdje