BETADRIA.COM kladionica: Vikend listić, koeficijent 28,88

Betadria, kladionica, nogomet, Betadria, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

DRINA - ŽELJEZNIČAR: 2 = 1,72

BIRMINGHAM - SUNDERLAND: 1 = 1,95

RENNES - LORIENT: 1 = 1,80

MILAN - SAMPDORIA: 1 = 1,25

WOLFSBURG - ST. PAULI: 1 = 1,45

REAL MADRID - BARCELONA: 1 = 2,40

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 28,88.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 288,80 eura.

DRINA - ŽELJEZNIČAR: 2 = 1,72

Željezničar će u subotu u sklopu 22. kola Premijer lige BiH gostovati posljednjeplasiranoj Drini u Zvorniku. Drina je već otpisana, pa prvak ne bi trebao imati problema da upiše novu pobjedu - iako je u zadnja dva domaća susreta protiv Slobode i Širokog poražen - i tako barem teoretski sačuva nadu da do kraja prvenstva može dostići devet bodova zaostatka za vodećim Borcem.

BIRMINGHAM - SUNDERLAND: 1 = 1,95

U jednoj od najneizvjesnijih engleskih sezona u posljednjih desetak godina, bar kada je borba za opstanak u pitanju, pola lige još drhti za status i bit će vrlo zanimljivo i neizvjesno do kraja prvenstva. Samim tim bit će i vrlo teško prognozirati rezultate. Zato oprez, pogotovo u direktnim ogledima momčadi koje se spašavaju. Sunderland je vrlo pristojnu bodovnu zalihu iz 2010. skoro prokockao, momčad je s najmanje osvojenih bodova u posljednja dva mjeseca te će se boriti svim silama da ne izgubi u Birminghamu. No, domaćin je u još težoj poziciji i mora tražiti sve. U zadnja tri posjeta Birminhgamu u prvenstvu, Sunderland je osvojio samo bod.  

RENNES - LORIENT: 1 = 1,80

Rennesu bi trebalo biti lako. Barem na prvi pogled. Mnogo su kvalitetniji takmac, u boljoj su formi i imaju - cilj. Imenom Liga prvaka! Lorientu, s druge strane, finiš prvenstva djeluje opuštajuće, bez stresova, no, tako neopterećen teško će iznenaditi Rennesa. Pa samo je dva puta pobijedio u gostima, a sada ide na noge ponajboljoj domaćinskoj momčadi lige.

MILAN - SAMPDORIA: 1 = 1,25

U izravnom sudaru s Interom pokazali su kako su nakon više od pola desetljeća opet gazde u gradu te pored Nerazzurra i Napolija favoriti za konačnu nagradu, scudetto. Do kraja im je ostalo još šest ispita, a ovaj večernji sa Sampdorijom, trebao bi biti jedan od najlakših. Milan je duplo jači i igra kod kuće. Fiks jedan!

WOLFSBURG - ST. PAULI: 1 = 1,45

Prije dva tjedna kiksali su pred svojim navijačima protiv Eintrachta, Mandžukić je Vukove kasnim pogotkom spasio od poraza. Situacija na ljestvici je takva da više jednostavno nemaju pravo na pogrešku, stoga očekujemo da će Felix Magath maksimalno mobilizirati momčad i u derbiju začelja upisati bodove protiv izravnog konkurenta za opstanak u ligi. 

REAL MADRID - BARCELONA: 1 = 2,40

Kakva utakmica! Sudar svjetova na Santiago Bernabeuu. Dolazi Barcelona. Ovaj se dvoboj čekao mjesecima. Barcelona je u jesenskom dijelu Primere razbila Real Madrid s visokih 5:0. Cristiano Ronaldo, Özil, Di Maria i društvo, jednostavno nisu mogli doći do daha pored Barcelonine 'tika-take'. Danas je neko drugo vrijeme, Jose Mourinho svoju momčad na okupu ima mnogo duže. A ovo je, ujedno, i zadnji vlak Madriđana za pohod na naslov prvaka.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!