BETADRIA.COM kladionica: Vikend listić, koeficijent 11,54

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

ŽELJEZNIČAR - VELEŽ: 1 = 1,22

MANCHESTER UNITED - EVERTON: 1 = 1,40

NANCY - AC ARLES: 1 = 1,40

INTER MILAN - LAZIO: 1 = 1,95

EINTRACHT FRANKFURT - BAYERN MUNCHEN: 2 = 1,50

ATLETICO MADRID - LEVANTE: 1 = 1,50

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 11,54.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 115,40 eura

ŽELJEZNIČAR - VELEŽ: 1 = 1,22

Nakon trijumfa u Zvorniku, Željezničar na Grbavici dočekuje Velež, koji igra preporođeno ovog proljeća, ali veznjak Plavih Milan Ćulum ističe kako je jedino pobjeda cilj aktuelnog bh. prvaka u ovoj utakmici. Vodeći Borac trenutno ima sedam bodova prednosti nad drugoplasiranim Željezničarom, pa je pobjeda protiv Veleža imperativ.

MANCHESTER UNITED - EVERTON: 1 = 1,40

Manchester United može ovisno o drugim rezultatima pobjedom nad Evertonom praktički riješiti prvenstvo i ne treba sumnjati u motiv da se to i napravi. No, treba naglasiti da je Everton u vrlo dobroj formi i posve rasterećen svih briga, te bi u takvom raspoloženju mogao biti neugodan suparnik, nadahnut baš činjenicom da nema imperativa. Prošle četiri sezone Everton je gubio na Old Traffordu, ali morat će domaćini dobro potegnuti da održe taj niz.

NANCY - AC ARLES: 1 = 1,40

Domaćin će u srazu s fenjerašem stići do prijeko potrebnih bodova u borbi za spas. Momčad bez trijumfa na gostovanjima odlično će poslužiti Nancyju uoči presudnih bitaka za spas. Arles, doista, ne predstavlja opasnost Nancyju, neugode može stvoriti tek preveliko opuštanje...

INTER MILAN - LAZIO: 1 = 1,95

Jaka i jako zanimljiva tekma. Borba za Ligu prvaka koja je Interu ipak poprilično izvjesna, dok se Lazio zapravo 'tuče' za četvrto mjesto koje vodi u kvalifikacije za Champions League. Inter je žestoko poljuljan i porazom u derbiju s Milanom i senzacionalno sramotnim ispadanjem od Schalkea iz LP-a, ali na San Siru je ipak favorit i kontra čvrstog Lazija. Rejina momčad ima neke šanse, no, ovdje se ipak igra: fiks jedan.

EINTRACHT FRANKFURT - BAYERN MUNCHEN: 2 = 1,50

Najteži posao od trojca Kaiserslautern, Stuttgart, Eintracht imaju ovi potonji. Njima je svaki bod dragocjen u borbi za ostanak, no ove subote im stiže Bayern. Gosti očajnički love Ligu prvaka, jer sve drugo bilo bi ravno elementarnoj nepogodi. Bavarci su mobilizirali sve snage i ne žele više ispustiti treće mjesto na koje su zasjeli nakon pobjede nad Bayerom. Ta činjenica kao i raspored koji im nudi još Borussiju i Mainz do kraja prvenstva nagnala je Dauma u izvidnicu. Trener Eintrachta gleda moguće suparnike u kvalifikacijama za ostanak u ligi. 'Bili bismo vrlo bahati, kada ne bismo razmišljali o tome' kazao je Daum.

ATLETICO MADRID - LEVANTE: 1 = 1,50

U posljednjoj fazi sezone, madridski se Atletico razigrao. Pobjede su počele u nizu stizati na Vicente Calderon, pa Crveno-bijeli vode bitku za petu poziciju. U toj borbi Atleticu nasušno trebaju bodovi protiv Levantea. A do njih bi trebali i stići. Navijači Atletica uz bodove priželjkuju novu sjajnu partiju svojih ljubimaca, kako bi što bezbolnije zaboravili nesretni prvi dio sezone te ispadanje iz Europe.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!