BETADRIA.COM kladionica: Bonus 20 EUR i vikend listić, koeficijent 35,58

Betadria, kladionica, nogomet, Betadria, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

NANCY - LENS: 1 = 1,40

BARCELONA - MANCHESTER UNITED: 2 = 3,80

SPARTA PRAG - HRADEC KRALOVE: 1 = 1,25

AUSTRIA LUSTENAU - RIED: 2 = 1,60

PALERMO - INTER MILAN: 2 = 1,60

ST. PETERSBURG - SPARTAK MOSKVA: 1 = 1,90

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 35,58.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 355,80 eura.

NANCY - LENS: 1 = 1,40

I Francuzi su napokon stigli do kraja maratonskog natjecanja, ostale su neke nepoznanice poput one tko će u prvaka Lillea i Marseillea u Ligu prvaka, te tko će biti treći nesretnik u Lens i Arels koji će napustiti društvo najboljih. Sedam je momčadi ugroženo, a jedna od njih je Nancy. No, oni na papiru imaju najlakši posao, stiže im otpisani Lens, prožet međusobnim trvenjima i lošim ozračjem, te bi po svemu domaćin trebao stići do pobjede vrijedne ostanka.

BARCELONA - MANCHESTER UNITED: 2 = 3,80

Došao je i taj dan. Finale Lige prvaka, spektakl neslućenih razmjera. Zašto smo stavili dvojku? Prije sve osjećaj. Osjećaj koji kaže da Ferguson neće ići u otvorenu bitku s Barcom, dat će on njima loptu, ali neće im dati prostor, Wembley je u posljednje vrijeme dosta rauban, pa travnjak neće biti ploha po kojoj će Xavi i Iniesta moći bez problema kontrolirati loptu, a obrana Vidić i Ferdinand je jedna od najboljih na svijetu i uz Van der Sara vrlo zaslužna za naslov prvaka. Takvi puni samopouzdanja i sa školom od prije dvije godine Crveni vragovi bi mogli stići do četvrte titule najbolje europske momčadi.

SPARTA PRAG - HRADEC KRALOVE: 1 = 1,25

Potjera je trajala dugo, no prednost koju je Viktorija Plzen ostvarila na početku prvenstva pokazala se presudnom. Sparta na kraju ostaje druga, posljednja utakmica sezone je prilika za dostojan oproštaj od navijača, a bit će to i oproštaj pojedinih nogometaša koji su skrenuli pozornost na sebe financijski moćnijih klubova. Praška momčad uzvratit će za poraz koji su im gosti nanijeli još u srpnju prošle godine i koji ih je između ostalog koštao naslova prvaka.

AUSTRIA LUSTENAU - RIED: 2 = 1,60

Posljednja utakmica sezone u Austriji je finale Kupa. Iznenađenje su finalisti, Austria Lustenau je drugoligaš koji nije bio ni blizu borbe za ulazak u Bundesligu, a Ried je prosjek prvoligaški. No, Austria je u četvrtfinalu sa 4:0 izbacila bečkog imenjaka, a Ried je istom dijelu natjecanja bio bolji od prvaka Sturma. Oboje su stoga zaslužili finalni sraz na bečkom Prateru, a predmnijevamo da će Ried bit taj koji će podići pokal visoko u zrak.

PALERMO - INTER MILAN: 2 = 1,60

Inter je razvlašćen, titulu prvaka Europe izgubio je još u četvrfinalnim dvobojima sa Schalkeom, a prvenstvo mu je preoteo gradski suparnik Milan. Jedini preostali trofej Kup, Leonardo će se pokušati oprostiti s trofejem, a Palermo isto to želi nakon katarze koju su prošli ove sezone, a vrhunac je bila blamaža od 0:7 s Udineseom doma. No, interisti znaju kako se osvajaju naslovi, Olimpico su često u posljednjih nekoliko sezona napuštali uzdignutih ruku, pa bi po svemu sudeći trebalo to bita tako i ovaj puta.

ST. PETERSBURG - SPARTAK MOSKVA: 1 = 1,90

Rusko prvenstvo je ove godine izuzetno naporno i nadasve izjednačeno. Aktualni prvaci Zenit četiri posljednja kola nisu nikoga pobijedili, a ipak za vodećim CSKA-om zaostaju samo dva boda. Nakon deset utakmica razmak između prve i osme momčadi tek je četiri boda, pa svaka utakmica već sada ima izuzetnu važnost. Spartak iz sezone u sezonu najavljuje povratak na vrh, ali im ne uspijeva, Zenit je mnogo uspješniji i pametnije ulaže u momčad i ove sezone je najveći konkurent za naslov prvaka, a trenutačna kriza je samo kriza i pobjeda nad Spartakom to će i dokazati.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!