BETADRIA.COM kladionica: Bonus 20 EUR i vikend listić, koeficijent 15,60

Registrirajte se i uzmite bonus dobrodošlice do 31.05.2011.... U vikend listiću donosimo parove vikend utakmica iz ponude BetAdria.com internet kladionice sa koeficijentom 15,60.

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

NK VARAŽDIN - INTER ZAPREŠIĆ: 1 = 1,45

BOLTON - MANCHESTER CITY: 2 = 1,85

LYON - CAEN: 1 = 1,28

UDINESE - MILAN: X = 1,45

MALAGA - BARCELONA: 2 = 1,90

DUISBURG - SCHALKE 04: 2 = 1,50

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 15,60.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 156,00 eura.

NK VARAŽDIN - INTER ZAPREŠIĆ: 1 = 1,45

Varaždinci su jako popustili u završnici sezone, toliko da bi mogli ispasti iz Prve lige. Za njih je sretna okolnost što im dolazi Inter koji je riješio sve brige, a pobjeda domaćina ostavlja u društvu najboljih. Zato je najrealnije očekivati takav ishod. No, za mladu varždinsku momčad riječ je o velikom pritisku. Pogotovo što su i u finalu Kupa loše prošli, nakon poraza u Maksimiru 5:1 od Dinama, nemaju šanse u uzvratu.

BOLTON - MANCHESTER CITY: 2 = 1,85

Manchester City će na stadion Boltona doći u slavljeničkom raspoloženju,osvojen je prvi trofej nakon 35 godina, a u prošlom kolu zasjeli su na treće mjesto koje ih direktno vodi u Ligu prvaka, a pobjedom kod Klasnićevog Boltona to će mjesto potvrditi i sezona će biti na kraju iznad očekivanja. Boltonu bodovi ne trebaju, ali gosti ne trebaju računati na faktor opuštanja domaćih, međutim, klasom su iznad njih, a motiv im neće nedostajati.

LYON - CAEN: 1 = 1,28

Sve loše što se može dogoditi dogodilo se nogometašima Lyona. Od momčadi koja se ravnopravno borila za naslov stigli su do pozicije kada im opasno visi i Liga prvaka. Bez nje bilo bi mnogo turbulencija u ionako nervoznoj sredini. Pobjeda nad Caenom je obveza, a kada je tako onda su noge sputanije nego inače, međutim, isprika nema jer Parižani opasno dišu za vratom. A i statistika je na njihovoj strani, Caen je rado viđen gost na Gerlandu.

UDINESE - MILAN: X = 1,45

Opijen slavljem Milan bi sjajnom Udineseu mogao doći prilično opušten. A napaljenom domaćinu koji ganja 'sveti gral', ulazak u Ligu prvaka, upravo bi takav pristup novopečenog prvaka trebao odgovarati. Na krilima najboljeg strijelca Antonija di Natalea, te ađutanta Alexisa Sancheza, Udinese bi trebao osvojiti toliko potreban bod i stići do predvorja raja. Uostalom sve govori i koeficijent.

MALAGA - BARCELONA: 2 = 1,90

Barcelona je već mislima na sljedećem vikendu i finalu Lige prvaka. Wembley je u fokusu razmišljanja svih u Blau Grani, ali pobjedom okončati prvenstvo kod vrlo dobre Malage bio bi pravi poticaj, premda je jasno da Barcinim igračima poticaja ne treba. Možda i nije logično odigrati ovaj par, ali mišljenja smo da će oni kojima Guardiola da povjerenje biti na sto posto, a kada je tako obično je dovoljno za trijumf. A i privlačan je koeficijent.

DUISBURG - SCHALKE 04: 2 = 1,50

Bundesliga je završila, ostalo je samo pitanje tko će biti 18. član elite, a tko će preseliti u drugu ligu, koja ne zaostaje puno za prvom. A da je tako vidljivo je iz činjenice da se u finale Kupa plasirao Duisburg, povremeni bundesligaš, češće drugoligaš gdje se i sada nalazi. A suparnik im je Schalke, momčad koja je stigla do polufinala Lige prvaka, ali i momčad koja je završila 14. Schalke je u strahovitom padu, od 13. travnja nikoga nisu pobijedili, a u seriji su od šest poraza u nizu. Međutim, spremni smo vjerovati da su sve usmjerili na ovu utakmicu.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!

Započnite klađenje ovdje