Grade se nove tribine s 1000 mjesta, a Mostar je ove godine i domaćin Lige Hercegovine

liga hercegovine, malonogometna liga hercegovine, Mostar
U sklopu tribina će se nalaziti svlačionice i dva WC-a, a cijeli projekt financirala je Vlada HNŽ-a na čelu s premijerom Nevenkom Hercegom.

Prošle dvije godine otkada se Liga MZ-a Grada Mostara igra na ovom terenu, pored igrališta nalazile su se montažne tribine, koje nisu bile dostatne za veći broj gledatelja.

„Tribine se grade iz razloga de se gledateljima osiguraju što bolji uvjeti i na prvom mjestu zbog sigurnosti jer kao što znate one improvizirane nisu bile baš pouzdane. Nova tribina će imati cca 1000 sjedećih mjesta, a u sredini njih će se nalaziti tunel gdje će moći izlaziti igrači. Ispod tribine će se nalaziti i 4 svlačionice, te muški i ženski WC", kazao je za Dnevnik.ba Marko Zovko, član Organizacijskog odbora HUSR 'Vjekoslav Arapović'.

Zovko nam je otkrio i kada počinje 12. izdanje Malonogometne lige MZ-a Grada Mostara, te ono najvažnije; hoće li se u Mostaru igrati završnica Lige Hercegovine?

„Međunarodni turnir bi trebao početi 18. lipnja, prije lige MZ-a i nagradni fond će mu biti 20 000 KM. Zatim slijedi Liga MZ-a Grada Mostara koja će i ove godine imati juniorski i seniorski dio natjecanja, a nakon svega toga slijedi i završnica Lige Hercegovine kojoj je Mostar napokon domaćin. Ljubitelji malog nogometa u Mostaru sigurno će uživati ovog ljeta."

Podsjetimo, titulu Lige MZ-a Grada Mostara drži ekipa Rudnika koja je u prošlogodišnjem finalu bila bolja od Balinovca nakon penala, dok naslov pobjednika Lige Hercegovine drži Posuški Gradac.

Dnevnik.ba