Francuskinji usred nastupa i borbe za zlato izvirile grudi pred milijunima TV gledatelja

Gabriella Papadakis, klizanje, zimske olimpijske igre
Nakon kratkog programa plesnih parova u umjetničkom klizanju na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu u vodstvu su Kanađani Tessa Virtue i Scott Moir. Zlatni kanadski par na putu je prema novom najsjajnijem odličju jer su postavili svjetski rekord u kratkom programu s 83.67 bodova.

U utorak je na programu slobodni program, a u igri za zlato su drugoplasirani Francuzi Gabriella Papadakis i Guillaume Cizeron sa 81.93 bodova.

Ako se o Kanađanima pričalo i prije ZOI-ja o njihovom ''preseksi'' nastupu kojeg su malo korigirali za Olimpijske igre, Francuze će pratiti nezgoda s opremom Gabrielle Papadakis. Njoj je već na početku nastupa u jednoj situaciji iz oprave izvirila dojka.

To su vidjeli svi u TV prijenosu, a osim neugodnosti francuskom paru toje neštetilo zbog samog bodovanja. Bilo kakav gubitak odjeće, što se dogodilo u ovom slučaju, kažnjava se oduzimanjem jednog boda, što bi moglo biti odlučujuće u borbi za zlato.

''To je frustrirajuće. Nismo mi krivi nego oprema. To je baš glupo'', poručio je njen partner na ledu Guillaume Cizeron.

Gabriella tvrdi kako je nije imala izbora nego nastaviti s nastupom.

''Odmah sam osjetila i molila se u sebi. To je najgora noćna mora koja se mogla dogoditi na Olimpijskim igrama'', rekla je 22-godišnja Francuskinja koja je ipak ponosna što su ona i njen partner ostali mirni do kraja nastupa.

gol.hr