FOTO  FOTO/ Potpisan Ugovor o suradnji HŠK Zrinjski sa Central osiguranjem

Stadion HŠK Zrinjski

Na stadionu HŠK Zrinjski danas je svečano potpisan Ugovor o suradnji između Central osiguranja i HŠK Zrinjski.

Ovim sporazumom Central osiguranje postaje glavni sponzor Lige U-11 u organizaciji HŠK Zrinjski i Nogometnog saveza HNK/Ž, a potpisivanje je prigodno upriličeno u prostorijama Nogometne škole jer u ovoj Ligi pravo nastupa imaju djeca uzrasta 2009. godište i mlađi.

Ugovor su potpisali voditelj Nogometne škole HŠK Zrinjski Dragan Perić i direktor za marketing Central osiguranja Božo Dugandžić.

Stadion HŠK Zrinjski

Iskreno se zahvaljujemo našem sponzoru Central osiguranju što su prepoznali i pristali biti dio dugogodišnjeg projekta HŠK Zrinjski i Nogometnog saveza HNK/Ž, a to je Liga za najmlađe uzraste koja u novoj sezoni nosi naziv Central Liga U-11 i broji 14 klubova iz raznih dijelova Bosne i Hercegovine.

Liga se već dug niz godina igra na pomoćnom terenu stadiona HŠK Zrinjski, a na kojoj su svoje prve natjecateljske nastupe zabilježili mnogi mladi nogometaši.

Stadion HŠK Zrinjski

Uz pomoć našeg novog sponzora mladim nogometašima omogućiti ćemo i nagrade za igrača dana, te mladim i talentiranim dječacima osigurati bezbrižno i korisno iskorištene slobodne dane, stoji u priopćenju.