FOTO  Zlato i dva srebra za Cro Star u Zagrebu

Cro Star, Zagreb, turnir
Na ovom turniru je nastupio i mostarski taekwondo klub Cro Star, kojeg vodi trenerica Klaudia Marić. Pet Mostaraca se u vrlo oštroj konkurenciji izborilo za tri medalje: zlato i dva srebra.

Zlato je osvojio kadet David Marušić, koji se i prethodni vikend, na Mostar Openu, također okitio zlatnom medaljom. Posebno treba istaknuti njegovo polufinale, u kojem je protiv izvrsnog protivnika, pokazao smirenost u najpotrebnijim trenucima borbe ali i veliku želju i motivaciju.

Srebro su osvojile kadetkinja Dora Marušić i juniorka Andrea Begić.

Pored njih su nastupili još i Hrvoje Marijanović i Lea Marić, oboje mlađi kadeti, koji su ostvarili po jednu pobjedu, koja im u brojnoj konkurenciji nije bila dovoljna za medalju. Hrvoju je medalja izmaknula u posljednim trenucima borbe pri rezultatu 10:9 za njegovog protivnika, dok Lea Marić zbog ozljede nije mogla dati sve u odlučujućoj rundi.

Mostarci su jako zadovoljni postignutim rezultatom, jer nakon cjelodnevnog čekanja su svoje polufinalne i finalne borbe odradili iza 22 sata. Turnir se jako otegao u noć što je uveliko utjecalo i na spremnost natjecatelja.