Zapažen nastup KK Brotnjo na Grand Prix Croatia

Vilma Krasić
Veliki broj nacionalnih selekcija koje su nastupile iskoristile su turnir kao završnu provjeru pred nastup na Europskom Prvenstvu koje se održava od 06.-08.02. u Švicarskom Zurichu.
Odličan nastup u Samoboru imala je Vilma Krasić. Ona je nakon šest sigurnih pobjeda osvojila zlatnu medalju u kadetskoj konkurenciji. Da bi mogla imati odlican nastup Vilma je nagovjestila vec u prvom kolu pobjedom protiv Fazani iz Talijanske nacionalne selekcije. Nakon toga redom pobjedjuje Tadić iz BiH, Pieri iz Toscane, Durmiš iz Srpske nacionalne selekcije, Rječanku Fučik i finalu Smlatić iz BiH.

Osim Vilmine zlatne medalje natkecatelji k.k. Brotnjo osvojili su i jos pet petih mjesta. Peta mjesta nakon poraza u borbama za medalju osvojili su Jelena Pehar u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji, Deni Šarac, Iva Prskalo i Anamarija Tomić.

Jako smo zadovoljni nastupom nasih natjecatelja na Grand Prixu. Radi se o najjačem karate natjecanju u ovom djelu Europe. Vilma Krasić odradila je odličan turnir, ali i ostali natjecatelji koji su poraženi u borbama za medalju radili su jako dobro. Borba za medalju na ovako jakom turniru znaci da ste imali 4-6 borbi u iznimno jakoj međunarodnoj konkurenciji.