VIDEO  Nova zvijezda UFC-a šokantno nokautirana!

U svom debiju u UFC-u prošle je godine meč završio za nevjerojatnih sedam sekundi, što je rekord UFC-a. Trebala je ovo biti potvrda velike medijske pozornosti u kojoj je Duffee uživao svih ovih mjeseci. S druge strane bio je hrvač Mike Russow koji je od početka bio u podređenom položaju, a za njega Duffee rekao kako je najviše podcjenjivani borac teške kategorije.

Snažni udarač Duffee od početka je 'bombardirao' Russowa pokazavši zavidnu boksačku tehniku, ali i sjajno kretanje za jednog teškaša. No, brzi nokaut nije se dogodio, a u drugoj rundi Russow je ipak malo došao do zraka. U trećoj rundi veliki šok!

U jednoj izmjeni udaraca Russow je tzv. 'sretnim udarcem' pogodio u glavu Duffeeja koji se samo srušio. Bio je to jedan od najnevjerojatnijih trenutaka u UFC-u. Duffee je tako nakon spektakularnog debija nokautiran na gotovo jednako spektakularan način, dok je Russow pokazao veliku mentalnu i fizičku izdržljivost podnijevši velik broj udaraca, što mu je u trećoj rundi donijelo i priliku za jedan pogodak. Pokazalo se, dovoljan za veliku pobjedu…



dnevnik.hr