FOTO/VIDEO  Veliki boksački spektakl: Pobjede Markića i Čarapine

Emil Markić, boks, Mostar, Marin Čarapina, Emil Markić, boks, Emil Markić, Sombor, borba, boks, Balazs Horvath, Emil Markić, Balazs Horvath, Emil Markić, Emil Markić, boks, adil rusidi, Emil Markić, Emil Markić
Dvorana na Bijelom Brijegu bila je pretijesna da primi sve zainteresirane, a njih je večeras bilo nekoliko tisuća. Svi oni mogli su uživati u noći borilačkih sportova, ali i u pobjedama domaćih boraca.

U ring su prvo ušli amaterski boksači, i večeras smo vidjeli tri borbe u kojima su nastupili domaći boksači HBK Zrinjski, i svi oni su slavili nas svojim protivnicima.

Silvio Soče i Žanel Puce svladali su svoje protivnike na bodove, dok je Goran Stanić svog protivnika svladao tehničkim nokautom.

Nakon toga gledatelji su mogli uživati u profesionalnoj borbi Muay thai u kojoj je domaći borac Marin Čarapina nokautom svladao svog protivnika na opće oduševljenje cijele dvorane.

Gledatelji su zatim vidkeli prezentaciju Slavena Planinića u Inosanto Kali borbi.

Prva profesionalna borba u boksu bila je ona između Pešića iz Crne Gore i Simenovića iz BiH. Slavio je Pešić nokautom.

Uslijedila je borba u ženskom boksu, a tu je Irma Bajalagić svladala također nokautom svoju protivnicu Anu Mari Maras iz Hrvatske.

Centralni meč večeri bio je onaj između Emila Markića iz Mostara i srbijanskog borca Mile Nikolića. Cijelu borbu Markić je imao inicijativu, a njegov protivnik nekoliko se puta našao na podu. Konačan slom Nikolić je doživio u trećoj rundi kada je sudac prekinuo meč, jer srbijanski borac nije bio sposoban za nastavak borbe.

Nakon toga uslijedilo je veliko slavlje koje je začinjeno nastupom Tate Mićka.

Sve pohvale za organizaciju idu ljudima koji su se proteklih dana potrudili da napokon Mostar dobije spektakl kakav zaslužuje. Još jednom ćemo spomenuti da su ovu divnu noć organizirali Hrvatska udruga sportske rekreacije "Vjekoslav Arapović" i "Ultras-Zrinjski" Podhum Mostar.

Naš portal bio je ponosni medijski pokrovitelj ove odlične manifestacije za koju se nadamo da će postati tradicionalna.

Program je vodio doajen mostarskog i hercegovačkog novinarstva Mario Vrankić.

U video prilogu možete pogledati borbu Markića i Nikolića, a tijekom sutrašnjeg dana i sve ostale borbe koje su održane.

hercegovina.info