Stojnić izazvao: Neka Cro Cop, Torcida i BBB dođu na Koševo

Bio sam loše pripremljen, neozbiljno sam tada shvatio UFC - kaže Stojnić u intervjuu za sarajevo-x.

Izgubio je nakon toga i od Stefana Struvea te zatim ostao bez ugovora. Otada je pobijedio četiri borbe zaredom i zaradio novi ugovor.

- Da bi ušao u UFC trebala su dva meča, a oni su tražili četiri. Eto, dobio sam ugovor na četiri meča, gdje ne smijem izgubiti dva meča zaredom. Okupio sam dobar tim u Sarajevu, ali i u Nizozemskoj gdje su Overeem, Leko...

Upravo zbog toga bi Stojnić mogao imati problem. Naime, ovih dana Dana White izbacuje sve borce iz nizozemskog Golden Gloryja, kako bi se osvetili Alistairu Overeemu. Golden Glory je planirao i sam raditi mečeve, što su u Zuffi odlučili srezati u korijenu i odstraniti ih iz najveće borilačke organizacije.

Stojnića pak, najviše privlači odraditi meč s Cro Copom.

- Mirko ima još borbu u UFC-u, sad smo obojica u istoj organizaciji, ali ne zna se hoće li mu produžiti ugovor ili ne. Nema razloga da ga izbace, bez obzira što je imao par poraza, on je legenda koja nije potrošena, možda se malo umorio od silnih pobjeda. Uz to, lijep je novac zaradio - priča o Mirku najbolji bosanskohercegovački MMA borac.

- Mislim da postoji šansa da odradimo meč, ako ne u UFC-u, onda možemo i izvan te organizacije. Recimo, na Koševu. Bilo bi dobro da radimo skupa. Mirko se može pobijediti bez obzira što radio u Japanu, čast mi se bilo boriti s njim. Došlo bi puno navijača Želje iz Sarajeva, navijači reprezentacije BiH, Torcida, Bad Blue Boysi. Došli bi i profesori, liječnici... Bio bi to dobar show, kažem, sasvim je nebitno tko bi slavio - predlaže Stojnić.