Srđan Ajvaz i Vesna Vukoja članovi JK Neretva u spotu pjesme 'Za naš grad'

cesko neretva
... spota koji je snimljen povodom toga, a u kojem se pojavljuju mnoge poznate osobe kao što su Amina Kajtaz, Damir Beljo, Ivona Ćavar, Lorens Listo, Vukoja Vesna, Srđan Ajvaz, Ervin Šendro i mnogi drugi.

Svečanost je počela promotivnim spotom koji je realiziran uz podršku poznatih sportaša, prijatelja i poštovatelja ovog udruženja koje je do sada zabilježilo impresivne rezultate kroz niz akcija ne samo na lokalnoj razini, nego i na prostorima cijele Bosne i Hercegovine.

Dvorana Hotela Bristol bila je premala da primi sve ono koji su na ovaj ili onaj način povezani s humanitarnim udruženjem koje je u protekle dvije godine pomoglo tisućama građana Mostara, ali i Bosne i Hercegovine. Ovom prilikom željeli su se zahvaliti donatorima, prijateljima, svojim volonterima, ali i mnogim poznatima koji aktivno podržavaju njihov rad.

Zanimljiva je činjenica da mladi sportaši osjećaju ovo udruženje kao mjesto preko kojeg mogu iskazivati ne samo humanitarnu misiju nego je ono u isto vrijeme i mjesto gdje se spajaju.
Judaši mostarske Neretve, Srđan Ajvaz i Vesna Vukoja, odazvali su se pozivu volontera pri ovom udruženju i dali svoj prilog akcijama kao i prilikom snimanja spota.

Oni su inače veoma dobri sportaši, sa pregršt osvojenih medalja te jako dobri učenici Srednje Medicinske Škole "Sestre Milosrdnice" u Mostaru, a njihov poziv već i sam govori o humanosti koju nose u sebi. Relativno su mladi, a tako mnogo uspješni da se uistinu ima toliko toga za naučiti od njih.

"Ponosni smo što su baš naša dva člana izabrana da sudjeluju i promoviraju sport i humanost u ovom video spotu, uz velika imena našeg grada. Još jednom smo dokazali da i pored sjajnih sportskih rezultata možemo da djelujemo i na drugim područjima i tako damo svoj doprinos našim sugrađanima, ističe trener kluba", Majo Ćeško.