FOTO  Sjajan uspijeh JK Neretva Mostar u Makarskoj

judo klub neretva, Makarska

....- 4. Memorijalni turnir "Tajmir Nola". Na turniru je nastupilo oko 420 natjecatelja iz oko 30-tak klubova iz Albanije, BiH, Kosova i Hrvatske.
Ukupno 9 članova kluba je nastupilo na ovom turniru , a galebice i galebovi "Neretve" ostvarili su izvrstan rezultat osvojivši 9 medalja (5 zlatnih, 3 srebrene i 1 brončana), što znači da se njih 8 izborilo za veliko finale, što je i više nego dobar rezultat.
Među sjajnim Neretvinim judašima ovaj put zlatni su bili: Hrvoje Knezović (U10) + 50 kg, Martina Rogić (U10) do 44 kg, Ante Galić (U18) do 66 kg, Srđan Ajvaz (U16) do 73 kg i Vesna Vukoja (U16) +70 kg.

Srebrenim medaljama su se ovaj put morali zadovoljiti: Korina Džidić (U10) do 32 kg, Samuel Matijević (U16) do 81 kg i u duplom startu Vesna Vukoja (U18) +70 kg.
Osim Vukoje dupli start je imao i Srđan Ajvaz (U18) do 73 kg gdje je sa tri pobjede i samo jednim porazom zauzeo treće mjesto i osvojio brončanu medalju.
Karlo Križanac (U12) do 50 kg i Stjepan Salmanić (U12) do 38 kg su ovaj put sa dvije pobjede i dva poraza zauzeli odlično 5 mjesto obzirom na najveći broj natjecatelja baš u tim kategorijama.

Zadovoljan sam rezultatima naših članova. Pokazali su da uz predan rad i srčanost u sportu dolaze i dobri rezultati. Ovo je samo uvertira za buduće uspjehe i uvjeren sam da naši članovi u narednom razdoblju mogu biti još bolji, kazao je Majo Ćeško, trener JK "Neretve iz Mostara.