FOTO/VIDEO  Sarajlija iznio nevjerojatnu optužbu na račun Cro Copa

... UFC-u gubio borbe, tamo gdje moraš biti čist', izjavio je 32-godišnji Sarajlija Denis Stojnić.

Ponajbolji bosanskohercegovački MMA borac Denis Stojnić je za portal borba.ba progovorio o mogućoj borbi s Cro Copom na čiji je račun iznio sumnju, odnosno optužbu da uzima doping.

"Dobio sam poziv od Orsata Zovka, menadžera Mirka Filipovića i vlasnika Fight Chanella, da se borim protiv Mirka i pristao sam. Orsat mi je rekao da treba dobiti potvrdu od Mirka, a ja još uvijek čekam. Informacija je procurila i neki mediji su rekli da sam dao izjavu da je meč ugovoren, a ja sam rekao da su u tijeku pregovori i nije bio dogovor da se to prenese u javnost. Neki novinari su i pisali da sam ja izazvao Mirka. Nikad nisam izazvao, samo sam potvrdno odgovorio na pitanje bih li se volio boriti s Mirkom. Oni su mene izazvali, ja nisam njih, pristao sam i neka se borba dogodi", izjavio je Stojnić i potom izgovorio vrlo hrabre rečenice:

"Odgovorno kažem da sam bolji i jači od Mirka. Tek sam se vratio iz Nizozemske gdje treniram s najboljim borcima i članovima Golden Gloryja. Skinuo sam šest kilograma i nastavljam jako trenirati, a ako dođe do borbe Mirka ću pobijediti. Što se tiče raznih priča koje kruže, ne želim ih ni komentirati. Ja sam 'čist' jer čekam poziv i od UFC-a, a tamo se ne može proći kao u Japanu. Za Mirka nisam siguran da je 'čist' jer je u UFC-u gubio borbe, tamo gdje moraš biti 'čist'. Ne smatram da je Mirko star, čovjek ima 38 godina, Semmy Schilt ima 40 godina, Kličko 41 godinu... Mislim da je on sad najiskusniji, samo je stvar želje. Mirka smatram, pored Branka Cikatića, jednim od najboljih boraca s Balkana, ali mislim da je vrijeme da ga skinem s rang-liste najboljeg borca Balkana i to ću i napraviti ako dođe do borbe. Ako ipak ne dođe do borbe, volio bih da mi dovedu jakog borca kao što je Jeff Monson, a to sam rekao i Mirkovom menadžeru Orsatu. Na kraju bih pozvao navijače Horde zla, Manijake, BH fanatikose i sve navijače od Tuzle preko Zenice i Sarajeva, ako dođe do meča s Mirkom, da dođu i da me podrže jer će sigurno i Mirko imati veliku podršku", poručio je Stojnić.