Otvorena mržnja Dillashawa i Garbrandta čini ovu borbu potencijalno najboljom u godini!

Vikend pred nama donosi novi UFC spektakl. U noći sa subote na nedjelju, 5. kolovoza, UFC 227 stiže u Los Angeles i donosi dva vrhunska revanša u kojima će ulozi biti titule prvaka. T.J. Dillashaw protiv Codyja Garbrandta, a u drugom revanšu Demetrious Johnson protiv Henryja Cejuda.

UFC 227 u Los Angelesu nudi pravu poslasticu svim ljubiteljima borilačkih sportova. Dvojac iz bantam divizije, ljuti rivali T.J. Dillashaw i Cody Garbrandt, u Staples Centru ući će u oktogon točno devet mjeseci od njihovog prvog susreta na UFC-u 217. Dillashaw je slavio nokautom i vratio pojas prvaka u svoje vlasništvo.

"On je sjajan borac, mlad je i brz i opet ćemo se susresti. Udara brzo i udara jako", rekao je Dillashaw.

Tako o svom protivniku govori dvostruki prvak bantam divizije, koji u UFC-u broji čak 7 pobjeda prekidom i dvije obrane titule. U profesionalnoj karijeri ima samo tri poraza.

Bivši prvak Garbrandt do titule je stigao u prosincu 2016. godine, a od dosadašnjih 11 profesionalnih mečeva, ovaj sjajni udarač čak je 9 puta slavio tehničkim nokautom ili nokautom.

Na programu glavnih borbi je i meč Demetriousa Johnsona i Henryja Cejuda. Pobjedom protiv Cejuda, najuvjerljiviji i najdominantniji borac u UFC-u, došao bi do 12. uzastopne obrane titule. No, Cejudo je sjajni olimpijski hrvač koji je ostvario značajan napredak posebno u udaračkom dijelu.

"Želim biti hrvač koji je dominantan u cijeloj borbi. Želim biti spreman za sve zahvate, jer protiv vrhunskih boraca na raspolaganju morate imati sve moguće oružje", rekao je Cejudo.

S druge strane ovog sjajnog hrvača očekuje nepobjedivi Mighty Mouse. Johnson za sobom ima 11 uzastopih obrana naslova. Rekord je postavio pobjedom nad Borgom u listopadu prošle godine, a do nje je stigao na uistinu spektakularan i do sada neviđen način.

"Presretan sam zbog rekorda, ali za mene je svaka nova borba i novi izazov. Jedva čekam novu pobjedu", komentirao je Johnson.

gol.hr