FOTO/VIDEO  Osvojenim medaljama zabilježili izvrstan kraj 2016

judo neretva
Unatoč tome što su mladi kao klub među prvima su u osvajanju zlatnih medalja za naš grad, državu i šire. U redovima kluba imaju državne prvake i viceprvake za 2014., 2015. i 2016.godinu koji su prepoznati u klubu (Vesna Vukoja, Ante Galić Sandra Sivrić, Srđan Ajvaz, Samuel Matijević, Leonarda Vujević, David Pušić). Pored ovog uspjeha sudjelovali su na Balkanskim prvenstvima sa kojih su se također vraćali sa medaljom. Klub je imao i predstavnicu na Svjetskom judo prvenstvu za kadete i kadetkinje održanom u Sarajevu.

Do sada smo sudjelovali u više različitih zemalja i osvojili 865 medalja i 57 pehara, što je veliki broj obzirom na naše relativno kratko postojanje, jer uzmimo u obzir da su iza nas tek dvije aktivne godine. Pored našeg velikog rada i truda ne mogu a da ne spomenem podršku svih dragih ljudi, koji nas prate i podržavaju, koji nam daju vjetar u leđa, sa nama dijele sve naše uspone i padove, bez kojih možda ne bi bili ovdje gdje smo sada. To su naše obitelji, roditelji, naši prijatelji, sponzori kojima se ovom prilikom još jednom od srca zahvaljujemo i nadamo se da će i dalje biti uz nas jer bez njihove podrške danas ne bi bili u prilici da proglasimo najuspješnije i najbolje među najboljima.

Mislim da smo dostojno predstavljali klub i grad Mostar, vraćajući se sa pregršt osvojenih odličja, istakao je glavni trener kluba, Majo Ćeško.

Domjenak i svečani ispraćaj 2016, godine, te izbor najuspješnijih održao se u Hotel Eri, uz podršku svih članova, roditelja i prijatelja kluba, kojima se i ovom prilikom od srca zahvaljujemo na podršci te lijepom druženju.

Više fotografija pogledajte OVDJE.

U ukupnom zbroju, najuspješniji natjecatelj za 2016. godinu proglašen je Srđan Ajvaz koji je osvojio preko 30 medalja, od toga 23 zlatne medalje na raznim međunarodnim turnirima od Hrvatske, Slovenije, Srbije, Austrije, Crne Gore, Italije...

- Najuspješnija mlađa poletarka- Korin Džidić
- Najuspješniji mlađi poletarac - Hrvoje Knezović
- Najuspješnija starija poletarka - Petra Tole
- Najuspješnijistariji poletarac - Stjepan Salmanić
- Najuspješnija mlađa kadetkinja - Leonarda Vujević
- Najuspješniji mlađi kadet - Srđan Ajvaz
- Najuspješnija kadetkinja - Vesna Vukoja
- Najuspješniji kadet - Ante Galić
- Najuspješniji junior - Ivan Jurić

Posebno priznanje dobila je ekipa kadeta koja je u 2016. godini postala viceprvak BiH, te šesnaest puta proglašena za najbolju ekipu na raznim međunarodnim natjecanjima, a to su Ante Galić, Srđan Ajvaz, Zvonimir Smiljanić, David Pušić i Samuel Matijević.