Obitelj Brkić: Dva brata i sestra za velike sportske rezultate

karate, obitelj Brkić, Mostar, Igor Karačić, Ivan Karačić, Goran Karačić, Veselko Brkić, Stela Brkić, Marin Brkić, Veselko Brkić, Braća Brkić, Marin Brkić, Stela Brkić, SKK Neretva

Upravo ovih dana poklopilo se to sportskoj obitelji Brkić čiji se sin Marin okitio zlatnim odličjem na Europskom prvenstvu za juniore u karateu.

Malo prije toga Marin je proglašen za najboljeg sportaša u kategoriji juniora grada Mostara. Godina je počela priznanjima i odličjima za obitelj Brkić koji su sve to, pa i puno više od toga zaslužili. U ovoj obitelji još je dvoje djece koja se bave isim sportom kao Marin. Veselka je ovaj puta samo ozljeda spriječila da se popne na pobjedničko postolje, a sestra Stela je uz malo više sportske sreće mogla više od osvojenog sedmog mjesta na Europskom prvenstvu.

Sam nastup troje članova iz jedne obitelji na Eurpskom prvenstvu je veliko dostignuće. Obitelj Brkić pravo je sportsko čudo, ali i pokazatelj kako se uz talent koji je valjda urođen kod njihove djece, te redom, radom i disciplinom dolazi do velikih uspjeha.

Ono što je najvažnije u cijeloj ovoj priči jeste da je pred Brkićima još puno velikih natjecanja sa kojih će sigurno svome klubu SKK Neretva i gradu Mostaru donijeti još mnogo medalja.

Ovaj puta Marin se okitio zlatom. Sutra će se uz Marina na pobjedničko postolje popeti Veselko i Stela, te oni trebaju biti primjer svima koji se bave sportom. Na svim natjecanjima uz njih su njihovi roditelji koji zaista imaju velike razloge biti ponosni na svoju djecu.

HERCEGOVINA.info