FOTO  Natjecatelji Judo kluba ''Borsa'' uspješni na natjecanjima u Laktašima i Antaliji

... “Borsa”. U isto vrijeme je održan Europski kup za kadete u Antaliji (Turska) na kojem je nastupio Petar Zadro. 

U Laktašima prvog dana natjecanja za poletarce i pionire nastupilo je 560 natjecatelja, a drugog dana za kadete, juniore i seniore oko 400 natjecatelja iz oko 60 klubova iz BiH, Srbije, Hrvatske, Rumunije i Slovenije. 

Za „Borsu“ je kategoriji poletaraca prvo mjesto osvojio Ivan Jozeljić a treće mjesto osvojio je Mario Jozeljić. Dok su u kategoriji mlađih pionira prvo mjesto osvojili Jure Zovko, Jozo Zovko, Ivan Marijanović, drugo mjesto osvojio je Ivan Jozeljić, a treće mjesto Karlo Tomas.

Jozo Zovko je u kategorji mlađih pionira proglašen najboljim natjecateljem, te je cijela ekipa mlađih pionira proglašena najboljom na turniru. U kategoriji starijih pionira prvo mjesto osvojio je Ljubo Logara.

Na Europskom kupu u Turskoj Petar Zadro je nastupio u kategoriji do 66 kg i uspio je proći prva dva kola pobijedivši predstavika Armenije i Turske. U osmini finala izgubio je od predstavnika Gruzije pa je ušao u kolo borbi za treće mjesto gdje je izgubio od drugog predstavnika Turske.

Od ukupno 28 natjecatelja Petar Zadro je završio među 10 najboljih. Borsa već za vikend nastupa na državnom prvenstvu za seniore koje će se održati u Kiseljaku.