Nakon najveće slijedi najseksi borba u povijesti: 'Samo neka mi dođu u kavez'

RACHAEL OSTOVICH, PAIGE VAN ZANT, ufc
Nije tajna da UFC u posljednje vrijeme bilježi katastrofalne brojke kada je gledanost u pitanju, pa na sve moguće načine pokušava pronaći način da ju podignu. Jedna financijska injekcija stigla je u vidu najveće borbe u povijesti UFC-a između Habiba Nurmagomedova i Conora McGregora, no iduća se ne nazire na vidiku.

Stara "poslovica" kaže: Seks prodaje sve. Vođen tom mišlju, UFC je krenuo u realizaciju vjerojatno najseksi borbe u povijesti svoje organizacije, okršaju Rachael Ostovich i Paige Van Zant. Riječ je o dvije borkinje koje više pažnje i pratitelja po društvenim mrežama privlače svojim izazovnim fotografijama, a ne toliko svojim vještinama u kavezu.

"Znam da me nekada gledaju drukčije zbog mog izgleda, gledaju me kao bezopasnu curu, ali to mi čak i odgovara. Ja ću biti spremna, a one neka mi dođu u kavez pa će vidjeti što mogu", poručila je Ostovich.

Prema posljednjim informacijama, UFC pokušava dogovoriti njihov okršaj početkom iduće godine, no službene potvrde za sada nema. Čim je bude, ljubitelji MMA-a bit će na vrijeme obaviješteni.

gol.hr