FOTO/VIDEO  Najava: Arti fighting championship 3 u Ljubuškom 19. listopada

Arti fighting championship 3 , Ljubuški

Ovo će biti ukupno treći po redu MMA turnir u oktagonu u organizaciji kluba slobodne borbe "Arti" iz Ljubuškog i drugi ove godine.

Arti FC 2 odrzao se 13.4.2014 u prepunoj gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom. Ljudi su prepoznali kvalitetu kako same organizacije tako i boraca, nije preostalo drugo nego da Klub slobodne borbe "Arti" iz Ljubuškog podigne svoj treći turnir na još veću razinu.

Službeno vaganje boraca i press konferencija otvorena za javnost održat će se dan ranije, 18. listopada 2014 u night clubu "DIAMOND" s početkom u 18:00h.

Uz domaće uzdanice: Ivan Zadro, Ivan Skoko, Ante Alilović, Domagoj pejčinović nastupit će i ponajbolji borci iz regije. U borbi večeri nastupit će zadranin Božo Mikulić, osvajač prve Hrvatske MMA lige i borac koji je jedini porazio jednog od najboljih Europskih poluteškaša Mateja Batinića, s druge strane suprostavit će mu se iskusni Senad Bašić iz Živinica koji je većinu svojih borbi imao u slovenskom Adrenaline Freefight Challengeu (AFC) gdje je između ostalog i ugusio jednog od najpoznatijih Hrvatskih Powerliftera Marina Vlahovića.

U jednoj od atraktivnijih borbi nastupit će još Ivan Vladimir iz Metkovića (osvajač 3. mjesta Hrvatske MMA lige) protiv perspektivnog borca iz sarajevskog kluba "Pretorian" Dževada Muftića , a nista manje atraktivna borba neće biti između dviju mladih hrvatskih nada Luke Vuksana iz Zadra i Karla Caputa iz najtrofejnijeg hrvatskog MMA kluba "Gladiator" iz Dubrovnika.

Od domaćih uzdanica vrijedno je spomenuti revanš između Domagoja Pejčinovića i crnogorca Nemanje Kalpačine inače nosioca crnog pojasa u judu.Njih dvojica su se borili prije tri mjeseca u Podgorici kad je sredinom druge runde meč prekinut sudačkom greškom na štetu Kalpačine iako je Domagoj Pejčinović tokom cijelog meča bio bolji i na kraju je proglašen pobjednikom.

ARTI FIGHTING CHAMPIONSHIP 3

Fight card -67 kg Robert Pulić (MMA „Bandog" Zadar) vs (MMA „Pretorian" Sarajevo) 2. -65 kg Ajdin Ahmić (Klub boraca „Živinice") vs Marinko Zarubica (MMA-„Zabjelo"Podgorica )

3. -70 kg Ivan Zadro (KSB „Arti" Ljubuški ) vs Petar Jeramaz ( Metković)

4. -70 kg Inel Alibašić (MMA „Only One" Travnik) vs Ivan Bais (MMA„Bandog" Zadar)

5. -77 kg Blaž Jakšić (MMA„Bandog" Metković)" vs Ivan Garčević („Bushido" Podgorica)

6. -77 kg Amar Orić (MMA „Pretorian" Sarajevo) vs Savo Lazić (Tivat)

7. -80 kg Ante Alilović (KSB „Arti" Ljubuški) vs Roberto Soldić (Nova bila)

8. -84 kg Ivan Skoko (KSB „Arti" Ljubuški) vs TBA

9. -90 kg Adnan Aščić (MMA „Only One" Travnik") vs Radovan Vuković (MMA „Zabjelo" Podgorica)

10. -98 kg Domagoj Pejčinović (KSB „Arti" Ljubuški) vs Nemanja Kalpačina (JK Tivat)

11. -70 kg Dževad Muftić (MMA „Pretorian" Sarajevo) vs Ivan Vladimir (MMA"Bandog" Zadar)

12. -75 kg Karlo Caput (MMA „Gladiator" Dubrovnik) vs Luka Vuksan(MMA „Bandog" Zadar) -84 kg Senad Bašić (Klub boraca „Živinice") vs Božo Mikulić (MMA „Bandog" Zadar)