Mostarskoj Borsi šest medalja sa Međunarodnog kupa Mala Evropa

borsa u prijedoru
Rađeno je četiri treninga na dan i to po 2 treninga za svaku grupu (mlađi i stariji). Na kampu je sudjelovalo više osvajača medalja sa europskih i svjetskih prvenstava. Mladi natjecatelji Borse su i na ovom kampu istaknuli svoje kvalitete kako na tehničkim treninzima, tako i na treninzima gdje su dominatno rađene borbe.

Nakon priprema, članovi Judo kluba "Borsa" nastupili su na Međunarodnom judo turniru " Kup Mala Evropa" na kojem je nastupilo 415 natjecatelja , 43 kluba iz 7 država.

Za judo klub "Borsa" medalje su osvojili:

Zlatne medalje su osvojili:
Josipa Brvenik, Mia Maksumić, Monika Zadro i Josipa Bošković

Srebrenu medalju je osvojio:
Ivan Jozeljić

Bronzanu medalju je osvojio:
Mario Jozeljić

Džudaši Borse ovog su ljeta trenirali, družili se, putovali na kampove, nastupali na službenom turnirima (Europski kupovi, Balkanska prvenstva) kolektivno ljetovali u Trogiru, a sada su u tijeku pripreme za veliki nadolazeći turnir "Borsa OPEN" koji će ove godine okupiti preko 1000 natjecatelja.

Uz do sad najavljenih 19 zemalja, prijava za nastup na "Borsa OPEN " turniru stigla je Mađarskog judo kluba te će Mađarska biti 20 zemlja sudionica. Napomenimo da je ovaj turnir jedan od najjačih turnira za djecu u Europi te ujedno i najmasovnija sportska smotra u Bosni i Hercegovini.