Mostarskoj Borsi 12 odličja iz Duge Rese

07.12.2014

Judo klub „Borsa“ iz Mostara ovog je vikenda nastupila na 5. memorijalnom judo turniru „Boris Vrbetić – Bobo“ koji je okupio džudaše iz 3 zemlje i to iz Slovenije, BiH i Hrvatske.

Natjecanje je održano u Sportskoj dvorani „Vladimir Nazor" u Dugoj Resi, a nastupalo je oko 400 natjecatelja. Za Judo klub „Borsa" nastupilo je 8 natjecatelja, a čak 7 njih se okitilo odličjima od kojih su neki vratili u Mostar sa dva ili čak tri odličja oko vrata.

Zlatna odličja su osvojili:
Josipa Brvenik (plus zlato i u konkurenciji starijih) i Lana Rozić.

Srebrena odličja:
Karla Zovka, Aljoša Čvoro, Dragica Zovko, Lana Rozić (dupli start).

Brončana odličja:
Domagoj Jozeljić (plus bronca i u konkurenciji starijih), Darijan Faletar i Josipa Brvenik (dupli start) i Aljoša Čvoro (dupli start)

Za Borsu je nastupao i Franjo Rozić ali otpor koji je pružio svojim protivnicima nije bio dovoljan da se i on popne na tron. Sa samo 8 svojih natjecatelja u ukupnom poretku po zbroju ukupnih bodova Judo klub „Borsa" je osvojio pehar zauzevši 5 mjesto u konkurenciji od preko 20 klubova.

Treneri Judo kluba „Borsa" Franjo Zadro i Miljenko Vidović zadovoljni nastupom svojih natjecatelja djecu nagradili obilaskom Krašića - rodnog mjesta i rodne kuće blaženog Alojzija Stepinca te turističkim obilaskom Zagreba.

loading...