FOTO  Mostarski taekwondo klub Cro Star uspješan u Kninu

Cro Star, knin

U subotu se u Kninu održao međunarodni taekwondo turnir Knin Open 2018, na kojem je sudjelovalo 450 natjecatelja. Konkurencija je bila jaka, jer je to bio kriterijski turnir.
8 natjecatelja mostarskog Cro Stara se uz odlične borbe izborilo za 6 medalja: zlato, 2 srebra i 3 bronce. Ovo je Mostarcima bio prvi turnir u novoj natjecateljskoj sezoni, a natjecateljima ujedno i prvi nastup u novoj uzrasnoj skupini, pa su se lanjski vrtićanci natjecali u mlađim kadetima, a lanjski mlađi kadeti u starijim kadetima, i to uz nova pravila. No usprkos svemu tome, ekipa je izvrsno odradila borbe.
Zlato: Antonio Rezo
Srebro: Roko Baković, Luka Bevanda
Bronca: Matej Sesar, Matej Vidačak, Andrej Matić
Luka Penavić i Jana Zubonja su nažalost ovaj put ostali bez medalje.
„Antonio Rezo je u 2018. nastavio svoj zlatni niz od lani, pokazao je veliki napredak i dominirao je svojom kategorijom, a i ostali natjecatelji su pokazali kako stječu zrelost u svome nastupu." rekla je trenerica Klaudia Marić.

Za vikend su u organizaciji Taekwondo Saveza BiH u Sarajevu održani licencni seminari za trenere i suce. Svoje trenerske licence su obnovili treneri Klaudia Marić, Damir Šunjić, Miran Đorđevski i Boris Knezović, a svoju sudačku licencu za 2018. godinu dobio je Miran Đorđevski, koji je jedan od najboljih sudaca u Taekwondo Savezu BiH.