Mostarski studentski KB Eagles SCM dobio državnog prvaka

Novoosnovani kickboxing klub Eagles SCM ovog vikenda sudjelovao je na Državnom natjecanju na Palama i vratio se sa pet zlatnih, tri srebrene i pet brončanih medalja.

U disciplini kick light ispred studenata nastupio je Mario Matuka koji je uvjerljivo porazio protivnika i postao državni prvak u seniorskoj konkurenciji. Uz Matuku zlatne medalje osvojili su i Zdeslav Katavić, Toni Mamuša, Ivan Kuraja i Tea Papić. Na državnom prvenstvu BiH nastupilo je 236 boraca iz 60 klubova. 'Eagles SCM' je uz vrhunske pojedinačne medalje bio i drugi najbolji klub na natjecanju.

Novi državni prvak Mario Matuka izvrstan je student Radiologije fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru a dolazi iz Novog Travnika. Matuka je ujedno i trener kluba Eagles SCM a uz sve klupske i studentske obaveze, djelatnik je i Fitnes centra u Studentskom centru Mostar. Klub koji djeluje u sklopu Sportske udruge studenata broji 15 aktivnih boraca i 30 novih članova a svi oni su studenti mostarskog Sveučilišta i stanari Studentskog centra Mostar.

Tagovi: KB Eagles SCM
16.04.2018 u 10:28