Mostarski klubovi Borsa i Hercegovac pomeli konkurenciju na Prvenstvu JS Herceg Bosna

19.03.2017
1/10

Jučer je Nova Bila bila domaćin Prvenstva Judo saveza Herceg Bosna koji je ujedno i kvalifikacijski turnir za ovogodišnje Državno prvenstvo u judu.

Sve fotografije u GALERIJI

Na natjecanju je sudjelovalo oko 250 natjecatelja iz deset klubova koliko pokriva ovaj savez. U ovom savezu se natječu klubovi: Judo klub Borsa iz Mostara, Judo klub Hercegovac iz Mostara, Judo klub Neretva iz Mostara, Judo klub Hodovo iz Hodova, Judo klub Novi Travnik, Judo klub Champion iz Vogošće, Judo klub Željezničar iz Sarajeva, Judo klub Vitez, Judo klub Nova Bila i Judo klub Paklarevo.

Prisutni gledatelji mogli su vidjeti dosta atraktivih borbi u uzrastima od mlađih dječaka i djevojčica pa sve do juniora i juniorki. Na kraju turnira izabrani su najbolji, a sve ekipne nagrade uzela su dva mostarska kluba Borsa i Hercegovac.

U ekipnoj konkurenciji Judo klub Borsa zauzela je prvo mjesto, a najbolji su bili i u uzrastima: starijih dječaka, starijih djevojčica, kadeta, kadetkinja, juniora i juniorki. Judo klub Hercegovac zauzeo je drugo mjesto, a najbolji su bili u uzrastima mlađih dječaka i mlađih djevojčica.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.


HERCEGOVINA.info

loading...