FOTO  Mostarska Borsa uspješna u Hrvatskoj i Albaniji

judo
Na otvorenom prvenstvu Dubrovačko-Neretvanske županije nastupilo je 200 natjecatelja iz Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Članovi judo kluba "Borsa" ostvarili su odlične rezultate osvojivši čak 15 medalja i ekipno 4. mjesto.

Dubrovnik:

Zlato: Fran Zadro, Tvrtko Slokar, Sara Simić i Martino Ćorić (zlato i u konkurenciji starijih)
Srebro: Fran Zadro (uzrasti starijih), Robert Halajkijević, Sara Simić (uzrasti starijih), Petra Jovanović (srebro i u konkurenciji starijih) i Ivan Marušić
Bronca: Robert Halajkijević (uzrasti starijih), Nika Miličević (bronca i u konkurenciji starijih) i Ivan Marušić (uzrasti starijih)

Nakon završetka natjecanja ekipa se zaputila u Skadar (Albanija) na međunarodni judo turnir "Kup Majke Tereze". Treneri su iskoristili priliku pa su djecu poveli u obilazak Budve, Bara, Tivata te na koncu i Skadra.

Na međunarodnom turniru "Kup Majke Tereze" nastupilo je oko 200 natjecatelja iz 6 zemalja, a članovi judo kluba "Borsa" ponovno su "zablistali" i osvojili 16 medalja.

Zlato: Nika Miličević (zlato i u konkurenciji starijih), Petra Jovanović i
Sara Simić

Srebro: Petra Jovanović (uzrasti starijih), Sara Simić (uzrasti starijih), Robert Halajkijević, Fran Zadro i Martino Ćorić.

Bronca: Ivan Marušić (bronca i u konkurencija starijih), Tvrtko Slokar (bronca i u konkurencija starijih), Robert Halajkijević (uzrasti starijh), Fran Zadro (uzrasti starijih) i Martino Ćorić (uzrasti starijih)

Za manje od 2 tjedna grad Mostar bit će domaćin velike sportske manifestacije "Borsa OPEN" koja će okupiti više od 1000 natjecatelja iz 32 zemlje svijeta.