Mostarska Borsa uspješna i na turniru u Vršacu Srbija

Judo klub Borsa, Judo

... judo turnir “Trofej Vršca” na kojem je nastupilo preko 600 natjecatelja iz 55 klubova i 6 zemalja (Rumunjska, Crna Gora, Srbija, BiH, Hrvatska i Italija).

Borsa je nastupila sa 6 natjecatelja, a njih 3 okitilo se odličjem.
Zlato je osvojila Josipa Brvenik, a brončanim odličjima okitli su se Domagoj Pušić i Lana Rozić.

Džudaši mostarske Borse do sada su u 2015. godini odradili 18 turnira u 8 različitih zemalja (Nizozemska, Njemačka, Češka, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Slovenija i BiH), a do kraja godine ih očekuje još 31 judo turnir diljem Europe. Po najnovijim prijavama velika sportska smotra pod nazivom Borsa Open, uz novo prijavljenu državu Češku, će ugostiti i džudaše iz Njemačke te bi tako grad Mostar u listopadu ove godine mogao biti domaćin manifestacije koja će okupiti sportaše iz čak 12 europskih zemalja.

Mostarska Borsa osim što je ove godine napravila vrhunske rezultate na državnim prvenstvima BiH na kojima su članovi ovoga kluba čak devet puta osvojili prva mjesta, Borsaši se mogu pohvaliti da su u ovoj godini osvojili čak 209 medalja na raznim natjecanjima u BiH, ali i u Europi (70 zlatnih medalja, 60 srebrenih medalja i 79 brončanih medalja).