Mostarska Borsa uspješna i na memorijalu Vinko Šamarlić

judo borsa
"Kup Vinko Šamarlić" organiziran od strane judo kluba "Željezničar" iz Sarajeva, ove je godine okupio oko 300 natjecatelja iz 30-tak klubova iz Crne Gore, Srbije i BiH.

Mladi natjecatelji Borse nastupali su u kategorijama svojih uzrasta i starijih te su se mnogi od njih okitli odličjima u obje kategorije. Josipa Brvenik proglašena je najboljom natjecateljicom turnira u uzrastima starijih djevojčica, dok je Marija Zelenika proglašena najboljom natjecateljicom turnira u uzrastu juniorki. U sveukupnom poretku Judo klub Borsa je zauzeo 1. mjesto.

Osvajači medalja su:
Zlatne medalje:
Josipa Brvenik (zlato i u konkurenciji starijih), Marija Zelenika (zlato i u konkurenciji starijih), Ivana Šunjić, Helena Čule i Ivana Šarić.
Srebrene medalje: Josipa Brvenik (u konkurenciji starijih), Sara Prkačin, Nika Miličević, Darija Faletar (srebro i u konkurenciji starijih), Helena Čule (u konkurenciji starijih).
Brončane medalje: Sara Prkačin (u konkurenciji starijih), Nika Miličević (u konkurenciji starijih), Domagoj Jozeljić (bronza i u konkurenciji starijih), Ivana Šarić (u konkurenciji starijih), Ana Ujdur (bronza i u konkurenciji starijih), Filip Kolobarić, Filip Ivanković, Karlo Tomas (bronza i u konkurenciji starijih), Ivana Šunjić (u konkurenciji starijih).

Borsa će do kraja godine nastupiti na još nekolicini turnira. Upisi u ovaj zdravi sportski kolektiv još uvijek traju, te su svi dobro došli.