Mostarska Borsa uspješna i na memorijalu Vinko Šamarlić

22.11.2015

Džudaši mostarske Borse nastupili su na 23. Međunarodnom judo turniru “kup Vinko Šamarlić” i osvojili novih 25 odličja, što je ukupno čak 535 odličja u ovoj tekućoj godini sa 55 judo turnira iz 16 zemalja ove godine.

"Kup Vinko Šamarlić" organiziran od strane judo kluba "Željezničar" iz Sarajeva, ove je godine okupio oko 300 natjecatelja iz 30-tak klubova iz Crne Gore, Srbije i BiH.

Mladi natjecatelji Borse nastupali su u kategorijama svojih uzrasta i starijih te su se mnogi od njih okitli odličjima u obje kategorije. Josipa Brvenik proglašena je najboljom natjecateljicom turnira u uzrastima starijih djevojčica, dok je Marija Zelenika proglašena najboljom natjecateljicom turnira u uzrastu juniorki. U sveukupnom poretku Judo klub Borsa je zauzeo 1. mjesto.

Osvajači medalja su:
Zlatne medalje:
Josipa Brvenik (zlato i u konkurenciji starijih), Marija Zelenika (zlato i u konkurenciji starijih), Ivana Šunjić, Helena Čule i Ivana Šarić.
Srebrene medalje: Josipa Brvenik (u konkurenciji starijih), Sara Prkačin, Nika Miličević, Darija Faletar (srebro i u konkurenciji starijih), Helena Čule (u konkurenciji starijih).
Brončane medalje: Sara Prkačin (u konkurenciji starijih), Nika Miličević (u konkurenciji starijih), Domagoj Jozeljić (bronza i u konkurenciji starijih), Ivana Šarić (u konkurenciji starijih), Ana Ujdur (bronza i u konkurenciji starijih), Filip Kolobarić, Filip Ivanković, Karlo Tomas (bronza i u konkurenciji starijih), Ivana Šunjić (u konkurenciji starijih).

Borsa će do kraja godine nastupiti na još nekolicini turnira. Upisi u ovaj zdravi sportski kolektiv još uvijek traju, te su svi dobro došli.

loading...