FOTO  Mostarska Borsa osvojila 45 novih odličja

Judo kup Berkovići 2017
... BiH i Crne Gore, a natjecalo se oko 300 mladih džudaša te je to ujedno i najveći sportski događaj te općine. Turnir je protekao u fer i korektnom ozračju, a judo klub "Borsa" je opet briljirao osvojivši 45 odličja.

U sveukupnom poretku u konkurenciji od 20tak Judo kluba Borsa je zauzela 2. mjesto.

Osvajači medalja su:

Zlatne medalje: Jozo Zovko, Marija Naletilić, Dragica Zovko, Petra Zovko, Marija Zelenika, Sara Prkačin, Monika Zadro (zlato i u konkurenciji starijih), Josipa Brvenik, Vito Slokar, Tvrtko Slokar, Dominik Marić, Elena Bekavac i Jure Zovko.

Srebrene medalje: Mario Jozeljić, Petra Zovko (konkurencija starijih), Lana Rozić, Ana Ujdur, Josipa Brvenik (konkurencija starijih), Petar Frlić, Martino Ćorić, Franko Soldo (srebro i u konkurenciji starijih), Robert Halajkijević (srebro i u konkurenciji starijih), Petra Jovanović, Tara Galić i Marita Marušić.

Brončane medalje: Aljoša Čvoro, Ivan Jozeljić, Dragica Zovko (konkurencija starijih), Ana Zovko (bronza i u konkurenciji starijih), Karla Zovko, Lana Rozić (konkurencija starijih), Petar Frlić (konkurencija starijih), Gabrijel Bilušić, Lovro Tipurić, Luka Vučić, Tvrtko Slokar (konkurencija starijih), Petra Jovanović (konkurencija starijih), Ana Bošnjak, Tomislav Martinović, Ena Galić i Sandro Zovko.

Napomenimo da je Judo klub "Borsa" prošlog tjedna na državnom prvenstvu u sveukupnom poretku proglašen najuspješnijim judo klubom u BiH za uzraste ml. kadetkinja do 16 godina, a u kategoriji juniorki osvojili su sjajno 2. mjesto. U kategoriji ml. kadeta i juniora zauzeli su 3. mjesto. Na DP-u je nastupalo 42 judo kluba, koji su imali kvalificirane natjecatelje.