Mostarska Borsa nastupila na Kupu Srebrno Jezero

28.11.2016

Mladi džudaši mostarske Borse proteklog su vikenda sudjelovali na međunarodnom judo natjecanju pod nazivom Kup Srebrno Jezero na istoimenoj turističkoj atrakciji na Istoku Srbije.

U sportskoj dvorani Velikog Gradišta, gradića uz samu granicu s Rumunjskom, održano je dvodnevno natjecanje za djecu.

Turnir je bio međunarodnog karaktera, a grad Mostar predstavljalo je osam članova Judo kluba Borsa - svi su se okitili odličjima te još jednom kvalitetno predstavili grad Mostar.

Osvajači medalja su:

Zlato: Sara Simić
Srebro: Sara Simić (uzrasti starijih), Robert Halajkijević, Fran Zadro, Ivana Šarić, Ana Bošnjak, Petra Jovanović
Bronca: Luka Vučić, Luka Takač, Petra Jovanović (uzrasti starijih)

Treneri su iskoristili priliku te su nakon pregršt osvojenih medalja s djecom otputovali do Beograda, prošetali centrom, posjetili Zoološki vrt i obišli sve važne znamenitosti tog grada.

Borsa je, ove godine, osim što je organizirala manifestaciju koja je privukla tisuće uzvanika iz više od 25 zemalja i tako pridonijela promociji grada i države, također svoje mlade izgrađvaila sa kvalitetno odrađvanim treninzima i odlaskom na preko 50 natjecanja širom Europe.

Judo klub Borsa je u ovoj godini ostvario izuzetno zapažene rezultate na velikim judo natjecanjima poput Europskih kupova, Balkanskih prvenstava i velikih međunarodnih judo natjecanja, a uprava kluba najavljuje ulazak u 2017. godinu sa kvalitetnim selekcijama od najmlađih uzrasta, pa sve do seniora.

loading...