Mostarska Borsa najbolja na judo natjecanju na Palama

judo borsa na palama
Memorijal "Rajko Kušić" održan na Palama 22. godinu za redom, ovog vikenda okupio je oko 300 natjecatelja, a natjecanje je bilo ekipnog i pojedinačnog karaktera.

Na ekipnom natjecanju u uzrastu natjecatelja do 18 godina Borsa je ubjedljivo zauzela 1. mjesto pobjedivši sve svoje rivale. Za ekipu JK Borsa nastupali su: Ivan Jozeljić, Darijan Faletar, Jure Zovko, Jozo Zovko i Karlo Tomas te se na koncu svi okitili zlatnim medalja.

Na pojedinačnom natjecanju nastupio je Mario Jozeljić koji je također osvojio zlatno odličje, te je tako JK Borsa bila sva zlatna na ovom judo natjecanju. "Kup Mostara" u organizaciji dvaju mostarskih judo klubova okupio je 33 kluba i 325 natjecatelja, a nekolicina natjecatelja iz Judo kluba "Borsa" sudjelovali su te se okitili medalja:

Zlatne medalje: Sara Prkačin, Monika Zadro, Ana Bošnjak i Vito Slokar.
Srebrene medalje: Domagoj Jozeljić i Helena Čule.
Bronzane medalje: Fran Zadro i Ivana Šunjić.

Sara Prkačin proglašena je najboljom natjecateljicom turnira u uzrastu mlađih djevojčica.

Džudaši Borse ovog su ljeta trenirali, družili se, putovali na kampove, nastupali na službenom turnirima (Europski kupovi, Balkanska prvenstva) kolektivno ljetovali u Trogiru, a sada su u tijeku pripreme za veliki nadolazeći turnir "Borsa OPEN" koji će ove godine okupiti preko 1300 natjecatelja iz 27 zemalja, te je to ujedno i najveći sportski događaj u BiH organiziran u 2016. godini.